Baleset

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Rendőrkutyának néztek pécsi testépítők egy szabadnapos zsarut, egyiküket letartóztatták

„Mi van, mi van, mi van?” – merült fel a kérdés a baranyai etológiai konferencián.

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki – társaival – megfenyegetett egy rendőrt egy pécsi edzőteremben – közölte a Nemzeti Védelmi Szolgálat szombaton.

Azt írták, hogy a néhány napja elfogott helyi férfi társaival minden ok nélkül kötött bele a rendőrbe és mindenképp azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen a vége. A gyanúsított társaival másnap és az azt követő napon is visszament az edzőterembe, és kifejezetten a fiatal rendőrt keresték.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat ekkor lépett közbe és – a pécsi rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével – elfogták a 46 éves gyanúsítottat és 18 éves társát. Miután az idősebb gyanúsított ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak, a bíróság elrendelte a letartóztatását – áll a közleményben.

Az NVSZ videót is közzé tett az esetről, eszerint a gyurmázók

„Mi van te kutya”,
„Egy köcs@g rendőrkutya vagy, nem?”,
„Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk”

és hasonló fenyegetéseket szórtak a szabadnapos rendőrre, aki minden vélelmezésükkel szemben valójában nem kutya, hanem emberi egyed volt.

❗️ „Mi van te kutya”, „Egy köcs@g rendőrkutya vagy, nem?”, „Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk” – ilyen és ennél durvább kifejezésekkel illeték egy edzőteremben szabadidejében erősítést végző rendőrt Pécsett. A néhány napja elfogott helyi férfi társaival minden ok nélkül kötött bele a rendőrkollégába és mindenképp azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen a vége. A gyanúsított társaival másnap és az azt követő napon is visszament az edzőterembe, és kifejezetten a fiatal rendőrt kereste. A főtörzsőrmester mindezeket jelentette parancsnokának. A Nemzeti Védelmi Szolgálat ekkor lépett közbe, hiszen alapfeladatunk a védett állományba tartozók védelme. Munkatársainkkal szorosan együttműködve a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították, majd elfogták a 46 éves gyanúsítottat és 18 éves társát. Miután a 46 éves gyanúsított ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak, a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügy részleteiről a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság adott tájékoztatást. Megvédjük a védett állományba tartozókat, amennyiben hivatásukkal összefüggésben őket vagy hozzátartozójukat fenyegetés éri. Kollégáink a szükséges képzettséggel, tapasztalattal és speciális eszközökkel rendelkeznek.

Posted by Nemzeti Védelmi Szolgálat on Saturday, March 25, 2023

Kapcsolódó friss hírek