Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Peller Anna és Lukács Miki 14 év után válik

Peller Anna és Lukács Miki.
Peller Anna és Lukács Miki. Fotó: Facebook/Peller Anna és Lukács Miki

Tizennégy év házasság után elválik Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miklós. A döntést a házaspár közös Facebook-oldalán, egy videóban jelentette be.

Peller Anna elmondta, mindenkinek így lesz a legjobb, mert bár nagyon szeretik egymást, de körülbelül úgy, mint a testvérek. A színésznő szerint ez csodálatos dolog, viszont ahhoz meg fiatalnak érzik magukat, hogy „így éljék le az életünket”.

„Az elmúlt két évben próbáltunk ezen a dolgon picit túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk. Oda jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk”

– magyarázta közös döntését Peller Anna és Lukács Miki.

Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni.Az oldal megmarad egyelőre, közös programokról simán posztolunk majd. Mindenkit puszilunk!

Posted by Peller Anna és Lukács Miki on Tuesday, March 21, 2023

A házaspár leszögezte, erről a témáról többet nem szeretnének nyilatkozni. Rajongóik megnyugtatásául közölték, hogy gyermeküket is fogják még együtt nevelni, járnak majd együtt nyaralni, és megünneplik a születésnapokat is.

„Jóban vagyunk, reméljük a legjobbakat, szeretjük egymást, de már nem úgy. Elválunk, és minden rendben van”

– üzente a Peller-Lukács házaspár.