Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Riasztották a TEK-et, fegyveres férfit és drogos barátnőjét gyűjtötték be a XVIII. kerületben

Számszeríjat és két pitbull kutyát is lefoglaltak a rendőrök.

Összehangolt akcióban – a Terrorelhárítási Központ segítségével – fogtak el a XVIII. kerületben egy lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt keresett férfit, illetve közúti veszélyeztetés miatt körözött barátnőjét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Mivel korábban felvetődött a gyanú, hogy a 39 éves férfinak fegyvere van, a rendőrség a TEK segítségét kérte. Őt és barátnőjét végül február 28-án, XVIII. kerületi lakcímén fogták el.

Kettőt egy csapásra! A fővárosi rendőrök a TEK segítségével fogtak el egy férfit és körözött barátnőjét.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével hajtották végre azt az összehangolt akciót, amelyben elfogták a lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt keresett férfit, és közúti veszélyeztetés miatt körözött társát. K. Dávid ellen a Fővárosi Törvényszék elrendelte letartóztatását, de mivel korábban felmerült a gyanú, hogy a 39 éves férfinek fegyvere van, a rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte, akik 2023. február 28-án este a XVIII. kerületi lakcímén fogták el a keresett személyt és annak barátnőjét L. Klaudiát, aki ellen a Bonyhádi Járásbíróság adott ki körözést közúti veszélyeztetés miatt. A házban fegyvernek és lőszernek látszó tárgyakat, számszeríjat, két pitbull kutyát, és kábítószergyanús anyagokat találtak, a lefoglalt eszközöket szakértők vizsgálják. Mivel a gyorsteszt szerint a nő kábítószert fogyasztott, emiatt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon eljárás indult vele szemben. L. Klaudiát a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd jogerős büntetésének megkezdése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, K. Dávidnak pedig a bíróság 30 napra elrendelte letartóztatását, vele szemben az eljárást az V. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja.

Posted by BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság on Sunday, March 5, 2023

A nő ellen a Bonyhádi Járásbíróság adott ki körözést közúti veszélyeztetés miatt – tették hozzá.

A házban fegyvernek és lőszernek látszó tárgyakat, számszeríjat, két pitbullt és kábítószergyanús anyagokat találtak, a lefoglalt eszközöket szakértők vizsgálják.

Mivel a gyorsteszt szerint a nő kábítószert fogyasztott, eljárás indult vele szemben.

A nőt – jogerős büntetésének letöltésére – büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, a bíróság pedig 30 napra elrendelte a férfi letartóztatását.