Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Új szintre lépett a kormányzati öregezés: „a kormány számít a nyugdíjas katonák tapasztalatára”

A kormány különösen fontosnak tartja a haderő fejlesztését, a honvédség megerősítését, katonáink megbecsülését, és ebben a feladatban számít a nyugdíjas katonák egy életen át felhalmozott, megszerzett szakmai tapasztalatára is – hízelgett a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban azután, hogy éppen kivágtak egy rakás tapasztalt katonát a honvédségtől.

Nyitrai Zsolt arról magyarázott, hogy országjárásba kezdenek, amelyen az obsitosok tájékoztatást kapnak a jövő terveiről, illetve ők is elmondhatják a véleményüket! Ezeken a szakmai, bajtársi találkozókon részt vesz a Honvédelmi Minisztérium és a vezérkar vezetése is.

„Hazánkban közel 40 ezer nyugdíjas katona, obsitos él” – mondta.

A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!💪🏻🇭🇺

MINDEKÖZBENTöbb mint egy éve tört ki a háború a szomszédságunkban. Magyarország a béke pártján áll. A békéhez azonban erő kell.💪🏻🪖Ebben a helyzetben Magyarország Kormánya különösen fontosnak tartja a haderő fejlesztését, a honvédség megerősítését, katonáink megbecsülését. Ebben a feladatban számítunk a nyugdíjas katonák egy életen át felhalmozott, megszerzett szakmai tapasztalatára is. Hazánkban közel 4️⃣0️⃣ ezer nyugdíjas katona, obsitos él.🧓🏻🪖Most egy országjárásba kezdünk, az obsitosok egy tájékoztatást kapnak a jövő terveiről és ők is elmondhatják a véleményüket ezeken a szakmai, bajtársi találkozókon, ahol részt vesz a Honvédelmi Minisztérium és a vezérkar vezetése is.✅Számítunk a nyugdíjas katonáinkra!🤝🏻🇭🇺Magyarország Kormánya Szalay-Bobrovniczky Kristóf Magyar Honvédség Honvédelmi Minisztérium #nyitraizsolt #miniszterelnokibiztos #miniszterelnokikabinetiroda #honvedelmiminiszterium #obsitosok #haboru #beke #haderofejlesztes #honvedseg #magyarhonvedseg #orszagjaras #orbanviktor #magyarorszagkormanya #magyarorszag

Posted by Nyitrai Zsolt on Saturday, February 25, 2023

Nyitrai Zsolt emlékeztetett, több mint egy éve tört ki a háború a szomszédban. „Magyarország a béke pártján áll. A békéhez azonban erő kell” – adta elő az aktuális propaganda-semmitmondást a ruszkibarát magyar kormány politikusa.

A videóban Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter arról beszélt, a magyar nyugdíjas katonák olyan magyar hazafiak, akik egész életüket a haza védelmére szentelték.

Több ezren vannak az országban, akik azzal kelnek és fekszenek, hogy mi van a szeretett hadseregükkel, mi történik a haderőfejlesztéssel, hogyan gondoskodunk a magyar emberek biztonságáról és hogyan folytatjuk azt a munkát, amit ők kezdtek el évekkel, évtizedekkel ezelőtt – állította a miniszter, miközben a valóság inkább az, hogy ezek a korai nyugdíjukat élvező katonák rég polgári foglalkozást találtak, és boldogan teszik el a potya nyugdíj mellé a második fizetésüket.