Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Mi történik? Orbán Viktor magánvacsorán fogadta a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját

Vasárnap este sem szünetel Magyarország kiárusítása.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját 2023. február 19-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját 2023. február 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor vasárnap magánvacsora keretében fogadta Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke néhány perce az MTI-vel.

Bár máskor minden ökörség megjelenik, erről egyelőre nem került fel fotó vagy a videó a miniszterelnök Facebook-oldalára – nyilván a rajongókat némileg összezavarná, hogy az egykori „harcos antikommunista” immár magánvacsorákon udvarol a Kínai Kommunista Párt legmagasabb rangú diplomáciai vezetőjének.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a nap folyamán jelentette be, hogy Szijjártó Péter is tárgyal hétfőn a kínai főkomcsival. A külügy azt állította, a Kína és Közép-Európa országai közötti együttműködés, valamint „a két ország stratégiai partnersége” szerepel majd a napirenden, jelentsen ez bármit is.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten