Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Halálos baleset az M0-áson, rendőrök keresik az elmenekült sofőrt

Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármű hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba.
Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármű hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Hátulról nekiütközött egy teherautónak egy személyautó pénteken 12 óra 30 körül az M0-ás autóút 19-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető szakaszon – adta hírül a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, a baleset következtében a személyautó egyik, 39 éves utasa a helyszínen meghalt, egy másik, 30 éves utas könnyű sérülésekkel megúszta, őt kórházba vitték.

Az autó sofőrje ugyanakkor a baleset után kiszállt, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült, a rendőrök keresik.

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A tragédia körülményeit a Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztályának munkatársai vizsgálják.