Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Az NMHH bejelentette, hogy a magyarországi médiapiac vitathatatlanul sokszínű

És minőségi is: Ausztriában pl. Conchita Wurst van, miközben nálunk Virtuózok tehetségkutató!

Meszleny László (b), Szadai Károly (b2), Budai László (b3), a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának tagjai, Aranyosné Börcs Janka főigazgató (b4) és Takács Bence kommunikációs igazgató (b5) az Egészséges és kiegyensúlyozott médiapiac című panelbeszélgetésen a Szabadság és biztonság a digitalizáció világában 2023-2026 elnevezésű, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság évnyitó konferenciáján Budapesten 2023. február 9-én.
Meszleny László (b), Szadai Károly (b2), Budai László (b3), a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának tagjai, Aranyosné Börcs Janka főigazgató (b4) és Takács Bence kommunikációs igazgató (b5) az Egészséges és kiegyensúlyozott médiapiac című panelbeszélgetésen a Szabadság és biztonság a digitalizáció világában 2023-2026 elnevezésű, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság évnyitó konferenciáján Budapesten 2023. február 9-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Sok hiányosságot mutat a magyarországi médiapiac, de vitathatatlanul sokszínű – állapították meg csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) évnyitó konferenciáján az Egészséges és kiegyensúlyozott médiapiac című panelbeszélgetésen részt vevő szakemberek.

Szadai Károly, Meszleny László és Budai László, a Médiatanács tagjai, valamint Aranyosné Börcs Janka, az NMHH főigazgatója egyetértettek abban, hogy a magyar médiapiacon bárki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő tartalmakat!

Ezt mondjuk soha nem is vonta kétségbe senki,

a valódi (ilyen rendezvényeken szemérmesen fel nem tett) kérdés inkább az, hogy hány emberhez tud eljutni, hány különböző csatornán, és mennyi (köz)pénzből az ócska fideszes propaganda, miközben a kormánytól független média piaci alapon, töredéknyi erőforrással, a hatalom által szándékosan akadályozva kénytelen működni, nem egy esetben pályázati pénzekből és nézői adományokból végezve valódi közszolgáltatást.

Meszleny László, a Médiatanács kizárólag fideszes tagjai közül az egyik mindenesetre megállapította, hogy a médiapiac soha nem volt és nem is lesz eléggé egészséges és kiegyensúlyozott, de a hiányosságai mellett vannak erősségei.

Ausztriában például sokkal erősebb a regionális nyomtatott sajtó, Magyarországon pedig a helyi televíziózás és rádiózás erős, az osztrák közszolgálati televízió Conchita Wurstot „találta ki”, a magyar közmédia pedig a Virtuózok elnevezésű tehetségkutatót – jegyezte meg, hozzátéve: a hiányosságok és erősségek együtt adják a sokszínűséget.