Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Pornót nézett a parlamenti ülésen egy szerb képviselő, lebukott, lemondott

Zvonimir Stevic nagy munkában.
Zvonimir Stevic nagy munkában.

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.

Zvonimir Stevicet, a kormánykoalíció kisebbik pártjának, a Szerbiai Szocialista Pártnak (SPS) a képviselőjét lencsevégre kapták, ahogy szexuális tartalmú videókat nézeget, amíg képviselőtársai arról vitáznak a parlamentben, hogyan lehetne megoldani a Szerbia és Koszovó közötti vitát, illetve milyen módon lehetne elérni, hogy Szerbiának ne kelljen elismernie Koszovó függetlenségét.

https://twitter.com/KostaKonstan/status/1622908199404806150

Miután a felvétel a nyilvánosság elé került, maga a szocialisták elnöke, Ivica Dacic külügyminiszter szólította fel Zvonimir Stevicet a lemondásra.

Aleksandar Vucic köztársasági elnök a múlt héten vett részt a parlament ülésén, és ott ismertette azt a nemzetközi javaslatot, amely Szerbia és Koszovó kapcsolatát rendezné. Az ülést követően elégedetlenségének adott hangot, mert szerinte a kormánykoalíció részét képező SPS tagjai

nem voltak eléggé aktívak a vitában.

Emellett saját párttársairól, a Szerb Haladó Párt (SNS) képviselőiről is bíráló megjegyzéseket fogalmazott meg. Mint mondta, elege van azokból, akik a pártra hivatkozva akarnak meggazdagodni, amikor viszont az országért kellene harcolni, akkor hátat fordítanak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz