Bűnügy

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva

Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

Belföld

Döbbenetes fotót tett közzé Magyar Péter a tegnapi tüntetésről

Megújulás télen? Tuti tippek a divatos és pénztárcakímélő vásárláshoz

HirdetésHirdetés
Megújulás télen? Tuti tippek a divatos és pénztárcakímélő vásárláshoz
Fotó: Pexels/Yaroslav Shuraev

Karácsony után sokan már temetnék a telet, a hideg évszak azonban csak most kezd igazán magára találni, így még rendesen akad dolga a meleg öltözékeinknek, és a téli ruhatárunk felfrissítése is bőven időszerű. A réteges öltözködés és a vaskos ruhadarabok időszakában sem kell feláldoznunk a stílusos megjelenést a praktikum oltárán, ráadásul, ha ügyesen keresgélünk, rengeteget spórolhatunk most az új ruhák beszerzésével.

Tévhit, hogy télen nem lehet divatozni!

Sokak számára a tavasz, a nyár a divatos, mutatós megjelenés szinonimája, és már alig várják, hogy a szekrénybe száműzzék a vaskos, alakrejtő ruhákat. Pedig a tél is pontosan ugyanannyi lehetőséget tartogat egy kis divatolásra, mint a többi évszak, csak változtatni kell a stratégiánkon. A réteges öltözködés ilyenkor megkerülhetetlen, viszont ezt is többféleképp valósíthatjuk meg. Egy jól megválasztott sál például beltéren, irodában, kávézóban is jól harmonizál egy szövetnadrág-ing kombinációval, egyúttal melegen is tart. Ugyanilyen hasznos egy szélesebb kendő, mely úgy melegítheti a vállunkat, derekunkat, hogy közben feldobja a megjelenésünket, utcára lépve pedig sálként óv minket a hűvöstől.

Rengeteget inspirálódhatunk a webáruházak kínálatát böngészve, ráadásul így, a tél közepén olyan akciókkal találkozhatunk, melyeket elnézve már szinte bűn nem frissíteni a ruhatárunkat, plusz akár idejekorán, egy-egy pántos felső, miniszoknya, könnyed darab beszerzésével elkezdhetünk hangolódni a tavaszra, ráadásul úgy, hogy közben vagyonokat spórolunk. Az üzletek százait tömörítő Kuplio.hu-t végigpörgetve is egymást érik a leárazások, a House kuponkód segítségével akár 40-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk most férfi és női ruhákat, legyen szó akár egy könnyű dzsekiről, vaskosabb, steppelt kabátról, trapéznadrágról, mini ruháról, cargo nadrágokról vagy a pólókról. Nem érdemes félvállról venni a téli ruhatárunk ráncba szedését, a hideg évszak java ugyanis még hátra van!

Kiegészítők, melyek tökéletessé teszik a megjelenést

A megfelelő kiegészítő nélkül a legszebb ruhadarab is csak árnyéka önmagának. Így mikor elhatározzuk magunkat gardróbunk frissítése mellett, ezekről sem szabad megfeledkezni. Ha okosan, azaz költséghatékonyan szeretnénk mindezt megvalósítani, a Kuplio.hu-n keresztül elérhető Vuch kuponkód most akár 70 százalékos kedvezménnyel inspirálhat minket a megújulásra. Legyen szó női vagy férfi táskáról, pénztárcáról, cipőről, ékszerről vagy óráról, garantáltan megtaláljuk azt, amivel feldobhatjuk outfitünket. Kiegészítők vásárlása esetén mindig gondoljuk át, hogy biztosan kombinálható-e a kinézett darab a ruháinkkal, hiszen nincs is annál nagyobb csalódás, mikor életünk táskája megfelelő stílusharmónia híján szekrényfogságra van ítélve.

Ez is érdekelhet

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában

Kiderült, mennyit költenek a magyarok a kutyájukra – ezért ér meg minden pénzt egy négylábú társ

Jöhetnek a durrogásmániások: megszólalt a rendőrség a szilveszteri tűzijátékozás kapcsán