Megrázó búcsúlevelet írt a fiatal lány, aki pénteken Nagykőrösnél a vonat elé vetette magát

Nem sokkal az öngyilkosság előtt még posztolt a Facebookon.

A Röviden is beszámolt róla, hogy pénteken Nagykőrösnél halálra gázolt egy embert a Szolnokról Kecskemétre tartó vonat. A Mávinform részleteket nem közölt, de a Bors azóta megtudta, hogy az áldozat egy fiatal lány volt, aki önszántából lépett a vonat elé.

A lap szerint a 25 éves Barbara az esküvőjére készült, mégis úgy gondolta, nem bírja tovább elviselni a vállára nehezedő terheket. Úgy tudni, a tragédia előtt hosszú búcsúlevelet tett közzé a Facebookon. Az írásban leírta, hogyan látta a saját életét, majd a vőlegényéhez is címzett néhány gondolatot.

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is. Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék (…)”

– állt a Bors által idézett bejegyzésben, amelynek egy pontján a lány úgy fogalmazott, hogy „az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz…”

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó hírek