Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Orbánék fölálltak az asztaltól, hogy jobban lássák, milyen segítséget lehet nyújtani a Brüsszel által sanyargatott településeknek

Orbán Viktor kormányfő (b) és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án.
Orbán Viktor kormányfő (b) és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor csütörtökön a Karmelita kolostorban egyeztetett Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével – közölte a jó hírt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen felcsendült az új, papagáj módjára kötelezően ismétlendő szlogen, miszerint „a veszélyek korába léptünk”; és hogy az ukrajnai háború, az elhibázott brüsszeli szankciók, valamint az energiaválság miatt került sok magyarországi település nehéz helyzetbe!

Tehát csak a szokásos: minden rosszért valamilyen külső körülmény a felelős, az Orbán-kormány tökéletesen végzi a dolgát.

Találkozó Szita Károllyal, a megyei jogú vàrosok szövetségének elnökével. A veszélyek korában a háború, az elhibázott…

Posted by Orbán Viktor on Thursday, January 26, 2023

A kormány célja, hogy megvédje a városainkban élő embereket, a nyugdíjasokat, a családokat, a rezsicsökkentést és a munkahelyeket – sorolja még a sajtófőnök propagandadumája, mely hozzáteszi: Orbán Viktor és Szita Károly áttekintette, hogy az állam milyen segítséget tud adni a nehéz helyzetbe került településeknek.