Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Újabb rendőrtámadás: kalapáccsal esett neki az egyenruhásoknak egy 40 éves férfi

RövidenRöviden
A férfi az elfogásakor.
A férfi az elfogásakor. Fotó: ugyeszseg.hu

Őrizetbe vettek egy Heves vármegyei férfit, aki korábban egyszer már baltával, majd ma kalapáccsal támadt a vele szemben intézkedő rendőrökre – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken.

A közleményben azt írták, a 40 éves férfi tavaly novemberben vésővel és baltával rongálta meg egy magyarországi nagykövetség budapesti épületét. A rendőrök a rongálás abbahagyására szólították fel, ő azonban a baltával a rendőröket fenyegetve elindult feléjük. A rendőrök az elkövetővel szemben könnyfakasztó gázt, majd testi kényszert alkalmaztak. A gyanúsított ellen a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el.

A férfi ezután több fenyegető üzenetet küldött elektronikus úton az egyik rendőrkapitányság rendőreinek. A nyomozó ügyészség ezért a Terrorelhárítási Központ közreműködésével pénteken kutatást tervezett végrehajtani a lakóhelyén és gyanúsítotti kihallgatása érdekében elő akarta állítani.

A férfi a megjelenő rendőröket kalapáccsal a kezében fenyegetni kezdte, majd az eszközt nagy erővel közéjük dobta. A támadásban senki nem sérült meg.

A regionális nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, és kihallgatása után indítványozza a letartóztatását. Erről a bíróság várhatóan hétfőn dönt – olvasható a közleményben.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Közleményt adott ki az ügyészség Magyar Péter hangfelvételével kapcsolatban

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

Börtönbe kerülnek a hajléktalanokat rugdosó, alázó mohácsi rendőrök

A Kanári-szigeteken fogtak el egy emberölés kísérletével gyanúsított budapesti férfit

Felfüggesztett börtönre ítélték Portik Tamás fiát, aki januárban kávéval öntötte le a bírót

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata