Céges ünnepségek cateringgel

Céges ünnepségek cateringgel

A céges rendezvények alapvetően nagyon széles skálán tudnak mozogni. A munkatársak alapképzésétől kezdve a távozó alkalmazottak búcsúztató ünnepségéig rendkívül sokféle lehet az arculatok tárháza, amihez minden esetben más és más ételpaletta dukál.

De a legtöbb cégnél ezt nehéz házon belül megoldani, így kerülnek képbe a cateringszolgáltatók, akik a pogácsától a süteményig mindent kifogástalanul fel tudnak vonultatni a rendezvényeken.

Sütemények bekészítése

A céges rendezvényekre többféle módon tudunk süteményeket biztosítani. Sok esetben akad egy ügyes kezű munkatárs, aki el tudja készíteni ezeket a finomságokat, de van, hogy egy cukrászdához fordulunk a megoldásért. Ez szintén egészen kényelmes megoldás, de a tálalás része még mindig nem megoldott a szolgáltatásnak.

Te is szeretnéd a lehető legegyszerűbbé tenni a torta- és süteményrendelést a következő rendezvényre, de még nem találtad meg hozzá a tökéletes szolgáltatót? Keresd fel az Ordit.hu csapatát, hogy garantáltan minőségi cateringszolgáltatást kaphass, és ne kelljen az édességek beszerzésével túl sokat bajlódnod.

A cateringszolgáltatók magas szitre emelték az édességek szervírozását. Ők biztosan tudják, melyek azok a cukrászdák, akikhez érdemes fordulni, megoldják a felszolgálás és a rendrakás rejtelmeit is. Olyan kapcsolatokkal rendelkeznek, akik biztosan nem fognak csalódást okozni, legyen szó bármilyen eseményről.

Milyen veszélyeket rejtenek a házi sütemények?

Természetesen a házi süteményeknek is megvan a maga bája, és egyedi íze, ami miatt annyian rajongunk értük, de sajnos rengeteg veszélyt rejtenek magukban, ami miatt érdemes kétszer is átgondolni a rendezvényeken való felszolgálásukat.

A házi körülmények között készülő ételek nem minden esetben felelhetnek meg a komoly egészségügyi előírásoknak, ami cukrászdában sütött édességek esetében alapvető elvárás. Egy hanyagul megmosott kéz, vagy nem megfelelően kezelt tojás is sok betegség forrása lehet, egy rosszul átgondolt választás pedig akár az egész vendégsereget lebetegítheti.

Milyen céges rendezvényre érdemes süteményt választani?

Az édességeket javarészt az emelkedettebb hangulatú rendezvényekre, ünnepségekre szokták kérni. Ilyen lehet egy közös születésnapozás, valamilyen kinevezés, egy jubileum megünneplése, vagy akár egy régi dolgozó elbúcsúztatása is. Sok helyen, ahol elég családias ehhez a légkör, akár babaváró bulit is tartanak az újdonsült szülőknek, hogy gratulálhassanak a munkatársak is az új családtaghoz.

Ezekhez az eseményekhez sokkal inkább illik valamilyen aprósütemény, vagy akár egy torta, mint a pogácsák, és egyéb sós rágcsálnivalók. Ezek a krémes és mázas finomságok a legszebb közös pillanatokat is meg tudják édesíteni, ezáltal pedig még szebbé teszik ezeket az emlékeket mindenki számára.

Kapcsolódó hírek