Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Letepertek és meg akartak erőszakolni egy 21 éves nőt a nyílt utcán Hajdúszoboszlón

A 25 éves támadó meg is szúrta a fiatal nőt.

Egy földön fekvő férfira és egy nőre lett figyelmes a hajdúszoboszlói rendőrkapitányság nyomozója még szombat éjszaka, amikor hangos sikításra ébredve, két szomszédjával együtt az utcára sietett.

A rendőrség tájékoztatása szerint kollégájuk azonnal a nő segítségére sietett, leszedte róla a támadót, aki elfutott. A nyomozó jelentette az esetet a rendőrségen. Nem sokkal később a fiatal nő apja is bejelentést tett, aki elmondta, hogy lányát valaki

leteperte a nyílt utcán, meg akarta erőszakolni, valamint meg is szúrta a mellkasán.

Úgy tudni, a fiatal nő a Hőforrás utcán sétált, amikor valaki követni kezdte. Szaporázta a lépéseit, végül már futott, de az ismeretlen végig a nyomában maradt. Az Alkotás utcában érte utol a támadó, majd a földre lökte, ráfeküdt, egy kést szorított a mellkasához és megfenyegette, hogy ha sikítani mer, megöli.

A dulakodás közben a férfi egyszer meg is szúrta a 21 éves nőt, mint később kiderült, könnyű sérüléseket okozva ezzel.

A 25 éves támadót a rendőrök elfogták, gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették, indítványozták letartóztatását, szexuális erőszak bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak az ügyében.