Belföld

Milliárdos oligarcha rokonával az oldalán magyarázott Orbán Esztergomban arról, hogy a hatalom és a pénz áll szemben a békevággyal

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Bűnügy

Brutális verekedés volt Budapesten az Örs vezér téren, nyakon szúrtak egy férfit

Homárral tömi magát Orbán az olasz tengerparton, pedig állítólag Benedek pápáért ment imádkozni

Ki ne unná mostanra az árstopos farhátat?!

Orbán Viktor az olaszországi Ostiában, a La Bussola étterem teraszán.
Orbán Viktor az olaszországi Ostiában, a La Bussola étterem teraszán. Forrás: Youtube

Már kedden Rómába érkezett Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó, hogy leróják kegyeletüket a szombaton elhunyt XVI. Benedek nyugalmazott pápa ravatalánál, de úgy tűnik, összekötik a műkereszténykedést a dorbézolással: az uralkodói pár azóta is Olaszországban ejtőzik, és csütörtökig még biztosan maradnak.

A La Repubblica olasz lap írta meg, hogy a magyar miniszterelnök és felesége a Rómához közeli Ostia neves tengerparti éttermében, a La Bussolában bukott le, ahol a felcsúti „nép gyermeke”

katalán módra elkészített homárt fogyasztott, felesége menüje pedig polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez egy polipfajta) és halfasírtból állt.

Az egekbe szökő magyar élelmiszerárak idején luxusétteremben dőzsölő kormányfőről videó is előkerült, amint a személyzettel jópofáskodik, majd a szokásos zsebben matatós kényszermozgásai közepette igyekszik a gyomrát és a nadrágját nem elhagyni:

Az étterem Instagram-oldalára is kikerült egy képekből álló videós poszt, ezen az elfogyasztott ételek is látszanak.

Az olasz lap szerint Orbán Viktor az ebédet követően tett egy sétát a tengerparton, és megjegyezte, hogy „milyen gyönyörű a tenger”. Fél négykor végül feleségével együtt visszaindult Rómába, csütörtökön pedig részt vesz majd a nyugalmazott pápa temetésén.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!