Szentkirályi Alexandra bejelentette: Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van

Stabilan őrizzük az „EU második legszegényebb helye” címet.

Szentkirályi Alexandra bejelentette: Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van
Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van – magyarázta újévi videoüzenetében Szentkirályi Alexandra; a putyinista Orbán-kormány szóvivője egyúttal reményét fejezte ki, hogy 2023 „békét hoz majd a világban”.

A kormány közösségi oldalán vasárnap közzétett propagandavideóban Szentkirályi azt mondta: a 2022-es év mindenkinek nehéz volt, a szomszédban ráadásul még mindig fegyverek ropognak, miközben az európai gazdaságot olyan szankciókkal bombázzák, amelyek veszélyeztetik mindazt, amit az elmúlt években elért Magyarország!

Kiemelte: a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően Magyarországon biztosított az energiaellátás és a rezsicsökkentett ár is, amely a gáz és az áram esetében is a legalacsonyabb Európában a lakosságnak.

Amiért egyszer kemény munkával megdolgoztunk, azt most sem engedjük el – fogalmazott a kormányszóvivő. Hozzátette: a gyermekes családok, a nyugdíjasok és a magyar vállalkozások pedig biztosak lehetnek abban, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje őket.

Szentkirályi Alexandra köszönetet mondott azért a bizalomért, megértésért és támogatásért, amelyet eddig a válság kezeléséhez kaptak. Erre 2023-ban is nagy szükség lesz, hogy megőrizzék Magyarország békéjét és stabilitását

– mesélte abban az országban, melyben a stabilitás legfeljebb azt jelenti, hogy évről évre stabilan őrizzük az unió egyik legszegényebb országa címet.

Kapcsolódó hírek