Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Kiderült, miért vitték el a román rendőrök Andrew Tate milliomos influenszer-bűnözőt

Andrew Tate, amerikai-brit influenszer, korábbi profi kick-boxoló.
Andrew Tate, amerikai-brit influenszer, korábbi profi kick-boxoló.

Őrizetbe vettek a román hatóságok két brit-amerikai állampolgárságú milliomost, Andrew Tate-et és testvérét, Tristant, akik Romániában élnek. Andrew Tate néhány napja azzal került a hírekbe, hogy belekötött Greta Thunberg klímaaktivistába, mire a fiatal lány olyat szólt vissza, hogy az már 3,5 millió lájknál jár.

A román szervezett bűnözés ellenes ügyészség közlése szerint a két férfi két másik román állampolgárral együtt 2021 elején szervezett bűnözői csoportot hozott létre, amely emberkereskedelemmel foglalkozott Románia, az Egyesült Államok és Nagy Britannia területén.

A csoport tagjai fiatal lányokat kényszerítettek, hogy szexuális tartalmú videókon szerepeljenek, amelyeket feltöltöttek az internetre, és ezáltal jelentős anyagi haszonra tettek szert a gyanúsítottak. A hatóságok eddig hat áldozatot azonosítottak, akiket Bukarest mellett, Ilfov megyében tartottak fogva. A vádhatóság szerint az egyik gyanúsított meg is erőszakolta az egyik áldozatot.

The Romanian pizza chain appearing in Andrew Tate’s response video to Greta Thunberg was reportedly used as proof for…

Posted by Hard Factor on Thursday, December 29, 2022

A média szerint a Tate-testvérek édesapja amerikai, édesanyjuk brit. A testvérek küzdősportot űztek, kickboxversenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet különböző hivalkodó videókkal, amelyekben rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezettek, és többször nőellenes tartalmakat osztottak meg, amiért ideiglenesen le is tiltották őket a közösségi médiában.

Őrizetbe vételükkor a rendőrök fegyvereket és nagyértékű ékszereket, valamint luxusgépkocsikat találtak a házuknál.