Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Asztalra helyezhető marketingeszközök? Kihagyhatatlan ziccerhelyzet!

HirdetésHirdetés

Egy rendezvényen a látogatók figyelmének felkeltése kiemelten fontos egy cég számára.

reklameszkoz

Erre természetesen sok eszköz létezik, és nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy minél több ember figyelmét felhívják a cégre és annak termékeire vagy szolgáltatásaira, de ha már a potenciális új ügyfél vagy akár egy jól megbecsült régi is odaül az asztalhoz, akkor bizony nem árt, ha még további üzenetekkel halmozzuk el.

A jól megválasztott tárgyak és eszközök akár helyettünk is dolgozhatnak, persze csak akkor, ha megfelelően kerültek kiválasztásra. Mai cikkünkben annak járunk utána, milyen lehetőségekkel számolhat egy élelmes marketinges.

A folyamatos információáramlás fontos

Minél több információt adunk a Reklámeszköz.hu reklámozásra kiváló eszközeivel, annál könnyebb dolgunk lesz a vásárlóval vagy az ügyféllel. Ám tévedés lenne azt gondolni, hogy amikor már az asztalunknál, pultunknál ül, akkor nem kell semmiféle marketing, hiszen ennél közelebbről már nem fogjuk tudni bemutatni azt, hogy miért válasszon minket.

Üzenet az asztalról

Ugye ismerősek azok a pillanatok, amikor mi a gépet nyomkodjuk, és az ügyfél nézelődik? Vétek nem kihasználni ezt az időt, ezért érdemes az alábbiak közül párat vagy akár mindet is bevetni:

Az asztali roll-up A/3 vagy A/4 méretben elérhető, és az “eredeti” társához hasonlóan rugós szerkezetben, egyoldalas nyomtatással használható. Mivel a szerkezet működése megegyezik a hagyományos roll-up működésével, ezért sokaknak lesz ismerős ez a forma, így nem kell attól tartani, hogy nehezen menne benne a nyomat cseréje.

Az asztali zászló kétoldalas, és több különböző formában (téglalap, háromszög, ötszög, pajzs) érhető el, és mivel minimum 5 db a rendelési limit, így sok kis zászlóval olyan előnyeinkre hívhatjuk fel az ügyfél figyelmét, amit érdemesnek tartunk kiemelni. Itt figyelni kell arra is, hogy szükséges hozzá a megfelelő talp is, amit viszont tudunk színben harmonizálóan választani, így az ezüst, az arany, a fekete, a fehér vagy a bézs talpak közül biztosan találunk olyat, ami a zászlón közvetített üzenetünkhöz kiválóan illeszkedik.

Az asztali plakáttartó tökéletesen alkalmas a reklámanyagok tárolására, könnyű benne papírt cserélni, irodai környezetben meg lehet oldani az új anyagok nyomtatását is, így különösen akkor ajánlott a használata, ha gyakran változó információt szeretnénk megjeleníteni általa. Egy núton keresztül könnyedén beilleszthető oldalról az új nyomat. Jár hozzá egy gumitömítés is, amely tökéletes megjelenést biztosít a plakáttartónak.

Ezzel szemben a DeskWindow gyakorlatilag olyan, mint egy védőtasak, amely igényes kerettel van ellátva, sőt maga a fólia rész is elég ellenálló a megpróbáltatásokkal szemben.

Az asztali krétatáblát ezerféle módon lehet ötletesen használni, hiszen bármikor szabadon írható, rajzolható, így akadnak olyan üzletek, ahol ez a fajta mobilitás és játékosság sokkal jobban megállja a helyét.

A Reklámeszköz.hu csapata segít kiválasztani a legjobb opciókat, hogy minden esztétikus és praktikus is legyen egyszerre!

Ez is érdekelhet

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Lázár János maffiamódszerekkel fenyegette meg a Spart

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva