Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

A megfelelő világítást válasszuk minden helyre!

A megfelelő világítást válasszuk minden helyre!

A fény olyan dolog, amire szükség van a munkavégzés során, a szereléshez, a barkácsoláshoz, de a kempingezéshez, az esti sétához, a ház körül és a házban, a kert hangulatossá varázslásában – valóban, gyakorlatilag mindenhol szükségünk van rá.

Ennek megfelelően hatalmas a választék is, amiből nem is mindig könnyű megtalálni a tökéletes megoldásra. Ebben próbálunk meg segítséget nyújtani ebben a cikkben, tarts te is velünk!

Expressz megoldás vészhelyzetekre

Az Elefántszerszám.hu Webáruház világítástechnikai kínálatában gyakorlatilag minden terméket megtalálunk, amire szükségünk lehet, ezért érdemes átböngészni a választékot. Kezdhetjük a beszerzést például egy elemlámpával, hiszen ez egy olyan alapvető termék, ami mindig jó, ha kéznél van. Egész biztosan hasznos lesz akkor is, ha otthon tartunk legalább egyet valahol, könnyen elérhető helyen, mondjuk áramszünet esetére, vagy ha valamiért lecsapódik a biztosíték.

Kempingezés, szerelés vagy más hobbi? A fejlámpa lehet a tökéletes választás!

A fejlámpák lesznek azok a hasznos társaink, amelyek bármikor mobilizálhatóak, könnyen használhatóak, és még a kezeinknek is szabad mozgást adnak. Nemcsak pántos kivitelben, hanem akár kötött sapkában elhelyezve is választhatjuk ezeket, így biztosak lehetünk abban, hogy kényelmesen fogjuk tudni alkalmazni még a hideg téli estéken is.

Amikor korán sötétedik, akkor akár egy sétához is nagyszerű választás, így biztosan minden körülmény közben jól fogunk tudni látni és tájékozódni. De ha kempingezésre készülünk vagy például horgászni, egy fejlámpa akkor is tökéletesen beválik. Azt már mondani sem kell, hogy ha éppen nem megfelelő fényviszonyok között kell megszerelni valamit, ideális segítség lesz a munkában.

Ha pedig hobbiról és kikapcsolódásról van szó, ne feledkezzünk meg a bicikli kivilágításáról sem! Ez nem csupán azért elengedhetetlen, mert a KRESZ is előírja, hanem azért is, mert így tudhatjuk magunkat biztonságban, hisz így maradunk láthatóak a többi közlekedésben résztvevő számára.

Világítástechnikai megoldások kintre és bentre

A napelemes LED kerti lámpákkal a kertünkből is messzire űzhetjük a sötétséget, beltérben a dekorációs célokat szolgáló vagy a fűtési funkcióval is rendelkező kandallóval varázsolhatunk meghitt hangulatot. A LED-es munkalámpák és nagyítós lámpák segítségével pedig jobb látási körülményeket teremthetünk még a legaprólékosabb feladatok elvégzéséhez is.

Választásnál mindig tartsuk szem előtt, hogy gondoskodni kell a megfelelő energiaforrásról, akár a hálózatról működik az adott eszköz, akár akkumulátorral vagy elemmel. Az esztétikai igények mellett pedig a funkció és praktikum alapján érdemes elhatározni magunkat egyik vagy másik modell mellett. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy akkor leszünk elégedettek a megvásárolt fényforrással, ha az megfelelő fényerővel, teljesítménnyel tudja kiszolgálni az igényeket!

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz