Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Eszközök, melyekkel tökéletes az otthoni szépségápolás

Az otthoni szépségápolás megoldást kínál az elfoglalt nők és férfiak számára. Nem mindenkinek van havonta többször ideje elmenni a kozmetikushoz, ezért inkább házilag használható krémeket és elektromos eszközöket vásárolnak.

https-__www.moemax.hu_ - 2022 december - Cikk7

A praktikus berendezések segítségével magunk is elvégezhetjük bőrünk tisztítását, masszírozását. A mindennapi használatra tervezett hajszárító és borotva mellett tökéletesen szolgálják, hogy frissen és üdén léphessünk ki az utcára. Néhány innovatív eszközre hívjuk fel a figyelmed, melyek csodás külsőd megőrzésében segíthetnek.

Szépségápolás otthon

A korábbi időszakok bezártsága miatt sokan próbálták meg otthonukban maguk helyettesíteni a kozmetikus, fodrász és borbély szolgáltatásait. Néhányan megszokták, hogy nem kell elmenniük a kozmetikába, fodrászatba, és továbbra is önmaguk végzik a szépségápolást.

A mömax szépségápolási termékei között találunk specifikusan csak a férfiaknak szánt eszközöket, illetve bárki által használható készülékeket is. Nézzünk néhány újító megoldást.

Szépségápolás férfiaknak

A speciálisan a férfiak számára készült orr- és fülszőrvágó készülék ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerűen használható. A kényelmes fogás biztosítja, hogy önmagunk távolítsuk el a kóbor, hosszúra nyúlt orr- és fülszőrzetet, melyek esztétikailag nemkívánatos részei arcunknak.

A vezeték nélküli készülék elemmel működik, így bárhol beüzemelhető. Üzleti útra is magunkkal vihetjük a kompakt kis készüléket. Vezeték híján nem kell félnünk, hogy belegabalyodunk a kábelbe, a beépített LED világítása pedig segít, hogy a legpontosabban tudjuk eltávolítani a felesleges szőrszálakat.

Elektromos arctisztító

Aki naponta foglalkozik a szépségápolással, tudja, hogy mennyire fontos az arcbőr megtisztítása. A szép bőr alapja a tiszta arcbőr, melyet a különböző arclemosókkal, bőrradírokkal tudunk elérni. Az elektromos arctisztító készülék még ezeknél is hatékonyabban, a kézi arctisztításnál tízszer jobban képes eltávolítani a szennyeződéseket bőrünkről.

A szerkezeten lévő 14.000 puha sörte mély pórusú tisztítást eredményez. Reggelente és esténként távolítsd el a gép segítségével az arcodra lerakódott port, sminkmaradványt, egyéb szennyeződéseket. Rögtön érezni fogod a különbséget, bőröd szinte fellélegzik és ezáltal tovább lesz üde és friss. Építsd be a mindennapi rutinodba az arctisztítást, hidd el, külsőd hosszabb ideig marad fiatalos.

Lazulj el a kádban

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint belefeküdni egy kád meleg, illatos vízbe. Jártál már úgy, hogy a kád pereme folyamatosan nyomta a nyakad és nem tudtál ellazulni? Ha igen, akkor a fürdőpárnát neked találták ki. Ez a formatervezett, polisztirol golyókkal töltött eszköz tökéletes kényelmet biztosít majd számodra. Csak nyomd a két tapadókorongját a kád felületére, és máris élvezheted a meleg víz jótékony hatását. Lazulj el és kapcsolódj ki.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten