Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Baleset

17 éves és 19 éves diák halt meg Ajkánál egy balesetben, amikor iskolából hazafelé frontálisan ütköztek

Bulvár

Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán, így hálálkodott érte

Rossz hírt kaptak, akik már az igazi telet várják – mutatjuk a friss időjárás előrejelzést

RövidenRöviden

Bár a naptár szerint elkezdődött a tél, az időjárás egyelőre őszi jelleget mutat, és komolyabb lehűlés a következő egy hét során sem valószínű, sőt a jövő hét első felében az éjszakai fagyok is megszűnnek – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

Az első téli hétvége jobbára borult, erősen felhős, időnként esős lesz.

Pénteken borult lesz az ég, a csapadékzóna tovább mozog észak, északkelet felé, a Dunántúl északi felén havas eső, a Bakonyban és az Alpokalján inkább havazás, másutt eső lesz a jellemző. A hegyekben kialakulhat néhány centiméteres hóréteg. Az esti órákban csökken a csapadék valószínűsége. A légmozgás gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között várható.

Szombaton nagyrészt borult, párás, helyenként ködös idő várható, inkább csak kevés helyen – nagyobb eséllyel a Dunától keletre – süthet ki a nap. Helyenként szitálás előfordulhat, a nyugati megyékben időszakosan gyenge eső is valószínű. A keleties szél csak néhol élénkül meg. A hőmérséklet hajnalban -3 és +3 fok között alakul. Kora délután 3,9 fokra lehet számítani, a naposabb helyeken mérhetnek 9 fok körüli hőmérsékletet.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult, helyenként párás, ködös időre kell számítani, csak kevés helyen lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Több helyen is eshet időnként az eső. A délkeleti, keleti szelet élénk, néhol erős lökések is kísérhetik. Hajnalra -2 és +4 fok közé hűl le a levegő. Délutánra 4 és 10 fok közé emelkedik a hőmérséklet, az átmenetileg kevésbé felhős tájakon lehet majd melegebb.

Ez is érdekelhet

Most közölték: nagy területen várható fagy kedden és szerdán hajnalban

Lehűléssel indul a jövő hét, de már látszik a fordulat

Jön a fagy, a jövő héten mínusz 6 fok is lehet

Berobban a jó idő a hosszú hétvégén

Esősen indul a jövő hét, több megyére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

Nagy fordulat érkezik: 20 fokkal robban be ismét a tavasz