Bűnügy

Bicskei farokverőt fogtak az egyik nyíregyházi lánykollégiumnál

Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

„Egyetlen magyar miniszterelnök nem okozott még ekkora kárt az országnak”

RövidenRöviden
Orbán Viktor magyar az EU-tagországok állam- és kormányfői évzáró találkozóján Brüsszelben 2019. december 12-én.
Orbán Viktor magyar az EU-tagországok állam- és kormányfői évzáró találkozóján Brüsszelben 2019. december 12-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az elmúlt 12 év lopásával Orbán Viktor kiprovokálta az uniós pénzek felfüggesztését – értékelt szerdai sajtótájékoztatóján Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője azután, hogy kiderült:

most már biztosan 3000 milliárd forint magyar EU-s támogatás befagyasztását javasolja az Európai Bizottság.

Orbán Viktor ma az elmúlt 12 év legnagyobb vereséget szenvedte el, és most mérte a legnagyobb csapást Magyarországra – fogalmazott a politikus, aki szerint egyetlen magyar miniszterelnök nem okozott még ekkora kárt az országnak.

Orbán lopása miatt nem jut az ország pénzhez!

Megszületett a döntés! Az Európai Bizottság több mint 3000 milliárd forint támogatás felfüggesztését javasolja a rendszerszintű korrupció miatt. A képlet világos: csak akkor indulhatnak újra az uniós pénzek, ha véget ér a lopás.Kövesd élőben és oszd online sajtótájékoztatómat!🇭🇺🇪🇺

Posted by Rónai Sándor on Wednesday, November 30, 2022

Arról beszélt, a kormányfő kétszer lopta meg az országot: először, amikor „a családjának, a gyerekkori barátjának és a fideszes oligarcháknak adta a hazánknak járó uniós pénzeket”, másodszor pedig, amikor mindennek következtében az ország elveszít támogatásokat.

Rónai Sándor a sajtótájékoztatón a gyenge forintot, az „orbáni inflációt”, a megélhetési válságot éppúgy a miniszterelnök felelősségének nevezte, mint az uniós pénzek felfüggesztését, mondván, ” ez a 12 éves lopás és az Orbán-rendszer egyenes következménye”.

A DK politikusa szerint nagyon kevés esély látszik arra, hogy mégis megkapjuk ezeket a pénzeket, hiszen ha az Európai Bizottság és az Európai Parlament is azt mondja, „nem szabad egyetlen fillért sem adni Orbán Viktornak, mert csak ellopná”, akkor nagyon valószínűtlen, hogy szembe menne ezzel a miniszterelnököket tömörítő Európai Tanács.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva