Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Frontálisan ütközött két busz Budapesten, sok sérült

A balesethez több mentőegységet riasztottak.

RövidenRöviden
Összeroncsolódott BKK autóbuszok a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2022. november 22-én.
Összeroncsolódott BKK autóbuszok a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2022. november 22-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nyolc könnyű sérültet vittek kórházba, miután összeütközött két busz kedd reggel Budapesten, a XVII. kerületi Helikopter úton.

Az Országos Mentőszolgálat azt írta: a balesethez több mentőegységet riasztottak.

Összeroncsolódott BKK autóbuszok a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2022. november 22-én.

Összeroncsolódott BKK autóbuszok a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2022. november 22-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte, hogy baleset miatt lezárták a XVII. kerületi Helikopter utat a Lőrinci út közelében. Azt írták, hogy a 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve jár és nem érinti a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette azt az értesülést, hogy azért kellett lezárni a Helikopter utat, mert két busz összeütközött.

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint frontálisan összeütközött két csuklós BKV-busz kedden reggel 7 óra körül. A tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték az utasok kimentését az egyik járműből. A helyszínre mentőt is kértek, az utat a balesetnél a mentés idejére lezárták.

Ez is érdekelhet

Robbanás Lágymányoson, egy ember meghalt

A Kanári-szigeteken fogtak el egy emberölés kísérletével gyanúsított budapesti férfit

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Súlyos baleset történt az M3-as autópályán, hét kilométeres a torlódás

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Két embert mentettek ki a tűzoltók egy égő házból Hajdúszoboszlón