Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Milyen holmikra lesz szükség a babaszobában?

A babaszoba kialakítása, berendezése az egyik legizgalmasabb projekt, amiben részünk lehet még a pici megszületése előtt. Érdemes mindent megtervezni és előre beszerezni azokat a holmikat, illetve kiegészítőket, amikre szükségünk lesz.

babyinside

Alapvetően két dologra érdemes odafigyelni. Az egyik az, hogy a berendezési tárgyakkal, dekorációval kellemes hangulatot teremtsünk a babaszobában. A másik pedig az, hogy olyan kellékeket is használjunk, amik segítenek a holmik tárolásában, rendszerezésében.

Ha még nincs ötleted, hol tudsz mindent egy helyen megvásárolni, akkor nézz körül a Baby Inside Babatermékek babaszoba menüpontjában! Itt kizárólag olyan termékeket találsz, amiknek a használatával ideális környezetet teremthetsz a kisbabád számára.

Kíváncsi vagy, hogy mik azok a tárgyak, amikre feltétlenül szükségetek lesz? Akkor olvass tovább, ebben a cikkünkben ugyanis erről lesz szó. Először is egy olyan kiegészítőt mutatunk, ami nagyon különlegessé teszi a babaszobát. Utána pedig a dekorációk és a nélkülözhetetlen tárolóelemek is sorra kerülnek.

Baldachin: a babaszoba egyik legfontosabb kiegészítője

A baldachin tulajdonképpen nem más, mint egy sátorszerű anyag, amit a kiságy fölé szokás helyezni. Kivéve, ha óriás változatról van szó, mert azt külön is fel lehet szerelni, alatta pedig kialakíthatunk egy kis játszósarkot is a picinek.

Hajlamos lehetsz azt gondolni, hogy ezt a csodás kiegészítőt csak esztétikai szempontból érdemes használni. A valóság azonban az, hogy más fontos funkciót is betölt. Az anyag megszűri az erős fényt és azt is megakadályozza, hogy a szárnyas rovarok megzavarják a babádat a pihenésben.

Dekorációk a barátságos hangulatért

Érdemes néhány ötletes dekorációt is elhelyezni a szobában, hogy kellemes összhangot hozz létre benne. Nagyon jól mutatnak benne a különböző formájú díszpárnák, amiket a kiságyban, a fotelban vagy a kanapén is el tudsz helyezni. Érdemes olyat választanod, amik például felhő, csillag vagy léggömb alakúak, mert ezekkel valódi kis mesevilágot teremthetsz.

A falmatricák felhelyezése szintén szuper ötlet, ha valami egyszerű dekorációra vágysz, amit könnyen meg tudsz valósítani. Csak annyi a teendőd, hogy fogod és felragasztod őket arra a falfelületre, amelyiken hamar észre lehet venni őket. És persze ott vannak a girlandok és a függődíszek is, amik szintén nagyon hangulatossá teszik a teret.

Tárolóelemek a babaholmik rendszerezésére

Mindezek mellett a tárolóelemekről se feledkezz meg, egy pici babának ugyanis meglepően sok holmija van. Többek között például ruhácskák, plüss állatok, játékok. Érdemes olyanokat is használnod, amiket a földre tudsz tenni, de a felakasztható, zsebes típusoknak is nagy hasznát veheted.

Láthatod, hogy jó pár dolog van, amit érdemes beszerezni annak érdekében, hogy a babaszoba szép és praktikus legyen. A baldachin nagyon különlegessé varázsolja a babád birodalmát, de természetesen a dekorációs és tárolóelemek sem hiányozhatnak belőle.