Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Dübörögnek a napelemes fejlesztések, ne maradj le te se!

Dübörögnek a napelemes fejlesztések, ne maradj le te se!

A napelemes rendszerek iránti érdeklődés hatalmasat nőtt az utóbbi időben. A világ történései felhívták a figyelmet erre a területre, s legyen szó hétköznapi felhasználóról, vállalatról vagy régóta futó projektekről és napelemes fejlesztéseket megvalósító cégekről, mindenki ezerszeres fordulatra kapcsolt.

A napelem a jövő útja!

A Napelemespályázatok napelemes rendszereinek, valamint komplex szolgáltatásának köszönhetően neked sem kell kimaradni a fejlődésből! A külföldi projektek sora is azt mutatja, hogy már nincs mire tovább várni, itt az ideje, hogy te is a felvedd a kesztyűt, s elindulj a jövő útján!

A Duke Energy amerikai közműszolgáltató is pontot tett a legújabb projektjének végére, aminek köszönhetően Florida újabb 700 MW napelemes energiával gazdagodott. A portfólióban tíz különböző napelemes létesítmény szerepelt, köztük a 74,9 MW kapacitással rendelkező Charlie Creek naperőmű is, amelyet utolsóként fejlesztettek.

Habár ebben a projektben ez volt az utolsó állomás, jól gondolod, ha azt hiszed, itt még nincs vége a történetnek! Hiszen az előttünk álló két év során további fejlesztések és telepítések várhatóak. A cél 2024-re az 1500 MW napelemes energia. Láthatod hát, hogy itt az idő! De miért éri meg a napelemes rendszer telepítése?

A napelemes rendszer környezettudatos választás

A napelemek által termelt energiát használva számtalan előnyt bezsebelhetünk. Ezek között egyesek a jövőre is hatással vannak, míg másokat akár azonnal érezhetsz a bőrödön, a rezsivel kapcsolatos kiadásokon, illetve cégként a költségek optimalizálása révén.

Az egyik legfontosabb szempont a környezet védelme. Ugyan mondhatjuk, hogy csak porszemek vagyunk, vagy hol van a klímakatasztrófa, de ennek nem sok értelme lenne. Hiszen az éghajlati változások és következményeik már ma a mindennapjaink részévé váltak.

Éppen ezért, aki kicsit is nyitott szemmel jár, látni fogja, hogy a változások nem közelednek, hanem konkrétan jelen vannak. Az pedig, hogy milyenek lesznek az elkövetkezendő évek, évtizedek, mindannyiunk számára fontos kérdés, hiszen mindenki életére hatással lesznek a körülmények. A környezettudatosság jegyében pedig növelni kell a környezetbarát energiafelhasználást, s kerülni a káros megoldásokat.

Személyes előnyöket is bezsebelhetsz

Amellett, hogy az egész világ számára fontos, hogy minél nagyobb mértékben hasznosítsuk a megújuló energiaforrásokból származó áramot, a napelemes rendszer számos olyan kedvező változást hoz, ami miatt egyértelmű, hogy igent kell mondanunk a lehetőségre.

Ilyen pozitívum például az, hogy a napelemes rendszerrel felszerelt ingatlan a telepítés pillanatától kezdve értékesebb, valamint könnyebben megtalálja az új gazdáját, ha eladásra kerül a sor. Emellett a nulla forintos villanyszámla, a költségoptimalizálás is lényeges szempont, amelyet akár egy új, korszerű fűtési rendszerrel és elektromos autók otthoni/irodai töltésével még tovább fokozhatunk.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten