Eltűnt topmenedzser: a férfi apósa üzent a Dunában talált holttest miatt

Továbbra sincs hír a több mint egy hónapja eltűnt 32 éves Szűcs Tamásról, aki egy koncertre indult a barátaival a Budapest Parkba, ám azóta senki nem látta.

Október végén a rendőrség talált egy holttestet Adonynál a Dunában, akinek a ruházata hasonlít ugyan az eltűntként keresett topmenedzserére, de a hatóság DNS-mintát kért a családtól, hogy megerősíthető vagy kizárható legyen az egyezés.

Hogy az október végi megtalálás óta mit csinál a rendőrség, miért nincs még meg a DNS-vizsgálat eredménye napokkal a fellelés után sem, az nem világos, mindenesetre az eltűnt férfi apósa bízik benne, hogy nem Tamás holttestét találták meg.

A férfi a közösségi oldalán üzent azoknak, akik valamilyen egészen tapintatlan módon a családon kérik számon, hogy „miért dugják homokba a fejüket”.

„Ahogy a hírekben olvashattátok, ismeretlen férfit találtak a Duna, Adonyi szakaszán. Hangsúlyozom: ISMERETLEN. Folyik az azonosítás, és amíg ez tart, nekünk ismeretlen lesz. Persze lehet ránk olvasni, hogy homokba dugjuk a fejünket, hiszen a rendőrségi felhívásban szereplő ruházat, termet, stb… Nagyon hasonló a körözésben olvasható paraméterekhez. De akik úgy gondolják hogy így teszünk, azokkal majd akkor fogok leülni beszélgetni, ha nekik tűnik el egy közeli hozzátartozójuk”

– írta János, arra kérve mindenkit, próbáljanak hiteles forrásból tájékozódni.

Kedves Barátok, Idegenek, Bárki…Először is, köszönet érte, hogy a megosztások révén ezrekhez juthatott el Tamás…

Posted by János Szabó on Thursday, November 3, 2022

Kapcsolódó hírek