Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Vona Gábor 5 pontot intézett a „faszozó diáklánytól” három napja nyughatatlan országhoz

Vona Gábor 5 pontot intézett a „faszozó diáklánytól” három napja nyughatatlan országhoz
Fotó: Facebook/Vona Gábor

Vona Gábor, a Jobbik bukott miegymása is kifejtette véleményét az ellenzék eheti kabalája, valamint a kormánypárti sajtó legújabb céltáblája kapcsán, Pankotai Lili ÜGYÉBEN.

Vona ezúttal nem a NER által elbitorolt Indexen, hanem a saját Facebook-oldalán publikálta ötpontos véleményét. Többek között arról írt, hogy stílustalannak és erőltetettnek érezte a trágár beszédet, és hogy kétféle embertől óvná most a diáklányt:

1. Szerintem egy oktatásról szóló tüntetésen, a jövő letéteményeseként megszólaló diák szájából nagyon nem volt helyénvaló. Ez nem prűdség vagy ájtatosság, egyszerűen stílustalannak és erőltetettnek éreztem. Ráadásul funkciótlan is lett, mert elvitte a tüntetés fókuszát. A lányt két embertől óvnám: az egyik most a médiában meg akarja majd semmisíteni, a másik meg a pajzsán szeretné körbehordozni. Jól figyeljen mindkettőre, mert közös bennük, hogy csak kihasználják, amíg lehet! Mindkettő politikai abúzust hajt végre.
2. A NER felháborodása borzasztóan képmutató. A káromkodás és a másik erkölcsi megsemmisítése nekik is a fő eszköztáruk része. A sajátjaik alpáriságát ugyanolyan örömmel tapsikolják, mint ahogy most az ellenzék nagy része védi a védhetetlent.
3. Az ellenzéki oldal “csak azért is jól tette” álláspontja tehát szintén borzalmas. Ha ezt egy Fidesz tüntetésen mondta volna egy diáklány, most nemzetközi petíciót indítanának a közbeszéd tisztaságának megvédéséért, a hétfői parlamenti ülésen pedig szopóálarcot tennének tiltakozásul a miniszterelnök asztalára.
4. Vannak, akik meg azt mondják, ez slam poetry, meg a többi beszéd unalmas volt, ez legalább felrázta a tömeget. Nos, ők ezzel azt is képviselik, hogy az ott levő közel százezres tömeg egy, a jövő problémái és az oktatás nehézségei iránt érdektelen horda, amelyik unatkozik, ha szimpla beszédeket kell hallania. Őket szórakoztatni kell, és nekik “már csak a bizarrtól áll fel.” Tényleg ezek lennénk?
5. És a nagy törzsi anyázásban halkan jegyezzük már meg: október 23-a volt, a nemzeti ünnepünk. Ismét sikerült megemlékezni.

Na, akkor én is felülök az algoritmusra és röviden elmondom a véleményemet a káromkodó gimnazista lányról. 1….

Posted by Vona Gábor on Wednesday, October 26, 2022

Nem várt helyről kapott erősítést Magyar Péter

Feljelentést tesznek Magyar Péter súlyos vasárnap esti interjúja nyomán

Zsidózós, cigányozós felvételek kerültek elő Vona Gáborról

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért