Tech

Nagy a baj, Budapestet is elérte egy globális informatikai hiba

Belföld

Ököllel ütötte Puzsér Róbertet a kormánymédia díszcigánya

Bűnügy

Halálra vert egy idős nőt egy fiatalkorú férfi Borsodban

Vona Gábor 5 pontot intézett a „faszozó diáklánytól” három napja nyughatatlan országhoz

Vona Gábor
Fotó: Facebook/Vona Gábor

Vona Gábor, a Jobbik bukott miegymása is kifejtette véleményét az ellenzék eheti kabalája, valamint a kormánypárti sajtó legújabb céltáblája kapcsán, Pankotai Lili ÜGYÉBEN.

Vona ezúttal nem a NER által elbitorolt Indexen, hanem a saját Facebook-oldalán publikálta ötpontos véleményét. Többek között arról írt, hogy stílustalannak és erőltetettnek érezte a trágár beszédet, és hogy kétféle embertől óvná most a diáklányt:

1. Szerintem egy oktatásról szóló tüntetésen, a jövő letéteményeseként megszólaló diák szájából nagyon nem volt helyénvaló. Ez nem prűdség vagy ájtatosság, egyszerűen stílustalannak és erőltetettnek éreztem. Ráadásul funkciótlan is lett, mert elvitte a tüntetés fókuszát. A lányt két embertől óvnám: az egyik most a médiában meg akarja majd semmisíteni, a másik meg a pajzsán szeretné körbehordozni. Jól figyeljen mindkettőre, mert közös bennük, hogy csak kihasználják, amíg lehet! Mindkettő politikai abúzust hajt végre.
2. A NER felháborodása borzasztóan képmutató. A káromkodás és a másik erkölcsi megsemmisítése nekik is a fő eszköztáruk része. A sajátjaik alpáriságát ugyanolyan örömmel tapsikolják, mint ahogy most az ellenzék nagy része védi a védhetetlent.
3. Az ellenzéki oldal “csak azért is jól tette” álláspontja tehát szintén borzalmas. Ha ezt egy Fidesz tüntetésen mondta volna egy diáklány, most nemzetközi petíciót indítanának a közbeszéd tisztaságának megvédéséért, a hétfői parlamenti ülésen pedig szopóálarcot tennének tiltakozásul a miniszterelnök asztalára.
4. Vannak, akik meg azt mondják, ez slam poetry, meg a többi beszéd unalmas volt, ez legalább felrázta a tömeget. Nos, ők ezzel azt is képviselik, hogy az ott levő közel százezres tömeg egy, a jövő problémái és az oktatás nehézségei iránt érdektelen horda, amelyik unatkozik, ha szimpla beszédeket kell hallania. Őket szórakoztatni kell, és nekik “már csak a bizarrtól áll fel.” Tényleg ezek lennénk?
5. És a nagy törzsi anyázásban halkan jegyezzük már meg: október 23-a volt, a nemzeti ünnepünk. Ismét sikerült megemlékezni.

Na, akkor én is felülök az algoritmusra és röviden elmondom a véleményemet a káromkodó gimnazista lányról. 1….

Posted by Vona Gábor on Wednesday, October 26, 2022

Ez is érdekelhet:
A Párbeszéd olyat odapörkölt a kormánynak, hogy a Karmelitában már csomagolnak

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Feljelentést tesznek Magyar Péter súlyos vasárnap esti interjúja nyomán

Pártot alapít Vona Gábor

Faszozva, kurvázva hőbörgött egy diáklány a tegnapi tüntetésen, elolvadunk tőle (a faszt!)

Bencsik Gábor: aki úgy beszél, mint egy riherongy, azzal úgy is bánnak

Nem várt helyről kapott erősítést Magyar Péter

Zsidózós, cigányozós felvételek kerültek elő Vona Gáborról

Bencsik András: söpredék lepte el a pedagógusi pályát, atyai pofon kéne Pankotai Lilinek