Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Fidesz: Gyurcsányék a családok, a nyugdíjasok és a vállalkozások elől is elzárnák a gázt

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

„Árnyékból csodásan ötletelgetnek” Gyurcsányék, valójában meg soha semmiféle rezsitámogatást és rezsicsökkentést nem szavaztak meg, kilenc éve követelik a rezsicsökkentés eltörlését – így kommentálta a Fidesz Dávid Ferenc keddi nyilatkozatát, amelyben a DK-s azt javasolta, hogy a munkáltatók adhassanak adó- és járulékmentes rezsitámogatást az alkalmazottaiknak.

Dávid Ferenc online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalók támogatásának összegét havi ötvenezer forintban maximálnák.

Az Árnyékkormány adó-és járulékmentes munkáltatói rezsitámogatást javasol!

Meg kell védenünk a munkavállalókat! Az Árnyékkormány ezért adó-és járulékmentes munkáltatói rezsitámogatást javasol, a következő módon:- Minden munkáltató adhasson maximum havi 50 ezer forint értékű adó- és járulékmentes rezsitámogatást a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére!- Ha egy cég kötelező home office-t rendel el, akkor az otthoni munkavégzés időtartamával arányosan kell támogatnia a munkavállalói rezsifizetését!Kövesd élőben, és oszd meg Dr. Dávid Ferenc, gazdasági árnyékminiszter online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, October 25, 2022

Ha egy cég otthoni munkavégzést rendel el, akkor nem lehetősége, hanem kötelessége lenne ilyen rezsitámogatást nyújtani – mondta a DK gazdasági árnyékminisztere, aki szerint kötelező home office esetén a vállalkozásoknak az otthoni munkavégzés időtartamával arányosan kell támogatniuk a munkavállalóik rezsifizetését. Dávid Ferenc a rezsitámogatás e rendszerét 2023. március 31-ig látja indokoltnak fenntartani.

„A dollárbaloldal most is teljes mellszélességgel az energiaárrobbanást okozó brüsszeli szankciók mellé állt, és a külföldi kampánypénzekért cserébe képesek lennének még elzárni az orosz gázt is a magyar családok, a nyugdíjasok, és a vállalkozások elől”

– replikázott a Fidesz a szokásos stílusában. Azt is megjegyezték, hogy a rezsicsökkentésen keresztül a kormány átlagosan havi 181 ezer forint rezsitámogatást nyújt minden családnak az átlagfogyasztás mértékéig.