Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Dömötör Csaba úgy tudja, a baloldal azon „molyol”, hogy magyart a magyar ellen hangoljon

Tehát a baloldal. Még egyszer: a baloldal.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület konferenciájának megnyitóján az Aranytíz Kultúrházban 2022. október 21-én.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület konferenciájának megnyitóján az Aranytíz Kultúrházban 2022. október 21-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A baloldal szimplán pártpolitikai célból továbbra is azon van, hogy éket verjen a nemzeti egységbe, lerombolja mindazt, ami az elmúlt 12 évben a nemzeti összetartozás területén felépült – állította a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.

Dömötör Csaba a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület Szabadság címmel rendezett tanácskozásán arról magyarázott:

a hazaszeretet és az összetartozás érzésének csekély szikráját sem mutatja a baloldal, és mindig azon „molyol”, hogy magyart a magyar ellen hangoljon!

Nem kezet nyújtanak a külhoni magyarságnak, hanem stoptáblát mutatnak – ragadtatta el magát. Mesélt arról is, hogy az elmúlt 12 év a rendszerváltás utáni korszak „felívelő időszaka” volt, amely alatt a nehézségek – a pénzügyi válság, a migrációs nyomás – ellenére is jól működő és egyre erősödő gazdaságot tudtak építeni és egyre több támogatást adni a magyar családoknak az anyaországon belül és a határokon túl.