A Fidesz szerint Gyurcsányné Magyarország ellen áskálódik, amikor arról beszél, hogy nem hagyná Orbánékat tovább lopni

„Gyurcsányné ma gyakorlatilag bevallotta, hogy már nemcsak a színfalak mögött áskálódik Magyarország ellen, hanem nyíltan roadshow-zik azért, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat és ismét ők kerülhessenek hatalomra”

így reagált a Fidesz pénteken arra válaszul, hogy Dobrev Klára beszámolt róla: 25 európai ország nagykövetségének vezetőivel egyeztetett a jogállamisági eljárásról, az uniós pénzekről, az árnyékkormány szövetségi politikájáról és a NATO-bővítéséről.

A DK árnyékminiszterelnöke a diplomatáknak állítólag arról beszélt, hogy „minden egyes eurócentet” a magyar civil szervezeteknek, kisvállalkozásoknak és önkormányzatoknak kell megkapniuk.

Az uniós pénzeket nem szabad többé arra a „korrupt rendszerre” bízni, ami az elmúlt 12 évben azoknak a „jelentős részét ellopja”

– szögezte le, hozzátéve: meg kell változtatni a támogatások rendszerét, ez az egyetlen garancia arra, hogy a pénzek tényleg oda menjenek és azok kapják meg azokat, akiknek kell.

A Fidesz erre válaszul közölte azt, hogy „Gyurcsányné” Magyarország ellen áskálódik, illetve, hogy „Gyurcsányék soha nem a nemzeti érdekekért dolgoztak”.

Kapcsolódó hírek