Összeverte élettársát, majd mikor a rendőrök kiérkeztek, befeküdt a vérző fejű nő mellé, mintha mi sem történt volna

Bordái, orrcsontja tört a nőnek, a férfi állítólag azzal dicsekedett: „ha kell meg is ölöm”.

Családi veszekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre Lajosmizséről még múlt vasárnap este – írja a police.hu.

A beszámoló szerint a kiérkező járőrök a helyszínen egy nőt találtak az ágyban fekve, vérző fejjel. Az asszonyt szemmel láthatóan bántalmazták. Amikor a történtekről kérdezték, csak suttogva tudta elmondani, hogy élettársa okozta a sérüléseit. A jelen lévő férfi tagadta a történteket,

befeküdt az ágyba kedvese mellé és kijelentette, hogy nem szeretnének orvosi vizsgálatot.

A rendőrök azonban nem hagyták ennyiben a dolgot, mentőt hívtak és megerősítő erőt kértek az idő közben egyre agresszívabbá váló férfihoz – olvasható a híradásban.

A kiérkező mentősök megállapították, hogy az asszonynak azonnali ellátásra van szüksége, kórházba kell szállítani. A férfi azonban tovább kiabált, mindenáron el akarta érni, hogy ne vigyék el a nőt, de a rendőrök intézkedtek vele szemben. Az asszony a mentőautóban már el merte mondani, hogy a férfi ököllel ütlegelte és többször megrúgta. Kiderült, hogy a sértettnek 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, többek között többszörös borda- és orrcsonttörést szenvedett.

A gyanúsítottat szintén kórházba szállították a pszichés állapota miatt, ahonnan azonban megszökött, így a rendőrök elfogató parancsot adtak ki ellene. Végül szerdán elfogták és őrizetbe vették súlyos testi sértés bűntette miatt.

A bántalmazásnak tanúi is voltak, akik közül az egyik elmesélte, hogy úgy tűnt a férfi büszke arra, amit tett és kijelentette „ha kell meg is ölöm”. Az asszonynak szerelemféltésből eshetett neki az udvaron a gyanúsított, ami után a férfi rokonai fektették az ágyba a sértettet és kértek segítséget a rendőröktől.

A 30 éves helybélit gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezik a letartóztatását.

Kapcsolódó hírek