Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Tervezze meg téli pihenését egy osztrák szállodában!

HirdetésHirdetés
Tervezze meg téli pihenését egy osztrák szállodában!

A télen szabadságot tervezők általában két irányba szoktak elindulni. Az egyik az egzotikus tájak világa azok számára, akiknek nem volt elég a nyári tengerparti üdülés és melegre vágynak ismét, a másik pedig a síparadicsomok lejtői, ahová a síelés szerelmesei veszik útjukat lehetőleg minden évben.

Egy osztrák úti cél a síelők világában

Ausztria régóta híres magas színvonalú pályáiról, és a síelni vágyók egyik kedvenc célpontja, ráadásul szomszédos országunk, így nem kell sokat utazni. Bad Kleinkirchheim települése Karintiában található, Ausztria legdélebbi tartományában, ahol a Hotel OTP Birkenhof**** sportolási lehetőségei nem csupán a síelők számára nyújtanak kikapcsolódást.

A faluból azonban szinte egy karnyújtásnyira elérhető a település összes sípályája, ami több mint 100 km-es pályarendszert foglal magába, melyekhez 30 felvonó segíti a megérkezést, síiskola pedig a tanulást azok számára, akik fejlődni szeretnének.

A szálloda lakói előnyt élveznek a többiekkel szemben, mivel egyrészt elhelyezhető itt a sífelszerelés, és reggel már bakancsban lehet útnak indulni, másrészt a szálloda recepcióján megvásárolható az egész család számára a síbérlet, így nem kell a kígyózó sorokban várakozni a kasszáknál.

Kutyával együtt is mozoghatunk

Ha valaki imádja a havat, de a síelés nem a kedvenc sportja, akkor kipróbálhatja a szánkózást, mert szánkópályák is vannak a helyszínen. De ha még ez is fárasztónak bizonyulna, akkor a gyönyörű havas tájon, a zöld fenyvesek között a legjobb dolog a kirándulás, amely lehet egy konkrét túraútvonal végigjárása vagy csak egy kis séta a közeli hegyekben, alpesi legelőkön.

A fárasztó nap után, ha valaki valamilyen sporttal töltötte azt, jól fog esni egy kis lazulás a wellness és spa élményfürdőben, ahol akár egy masszázscsomaggal is kényeztetheti magát a vendég.

A Hotel OTP Birkenhof**** híres arról, hogy család- és gyerekbarát, de emellett a négylábú kedvencünket sem kell otthon hagyni. Kellemes fogadtatás és külön meglepetések várják a kutyusokat is, és akár kirándulni is elvihetjük őket. Azonban vigyázzunk a tehenekkel, mert számukra a kutyusok egyenlőek a farkasokkal. A Birkenhof oldalán részletes útmutatót olvashatunk arról is, miként viselkedjünk tehenek közelében, ha a házi kedvencünk is velünk van.

Kül- és beltéri programok egész sora

A szálloda falain belül is számtalan sportolási lehetőség várja az aktív pihenés kedvelőit. Az átalakított bowling pálya immáron gyermekbarát. A gyerekeket jól felszerelt játszószoba, kibővített játszótér és Playstation is várja.

A felnőttek kipróbálhatják a squash pályát és a fitness termet is, amely azontúl, hogy Technogym gépekkel felszerelt, pazar kilátást tár elénk a környező hegyekre. Jó idő esetén a teniszpályákat is lehet használni vagy el lehet menni kerékpározni is.

A sok mozgás után pedig mindenkit vár a magas színvonalú gasztronómiai ellátás, a helyi különlegességektől kezdve, a magyaros ízeken át a nemzetközi konyhák bemutatásáig. Foglalja le most téli pihenését előre!

Ez is érdekelhet

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában