Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Több vonalon is gázolás miatt késnek a vonatok

Az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó, Rákosrendezőnél 2020. február 4-én kisiklott Z72-es jelzésű vonat.
Az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó, Rákosrendezőnél 2020. február 4-én kisiklott Z72-es jelzésű vonat. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Elütött egy embert a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára tartó vonat szerdán Monorierdő és Pilis között, emiatt késnek a járatok a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon. Piliscsaba és Rákos között is gázolt a vonat, ott egy férfi a helyszínen meghalt.

A Mávinform azt írta, gázolás miatt Monor és Pilis között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az elővárosi S50-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között közlekednek. A Z50-es vonatok megosztva, a Nyugati pályaudvar és Monor, valamint Pilis és Cegléd között közlekednek.

A debreceni-nyíregyházi Tokaj és Nyírség InterCity-k, kör IC-k kerülő úton, Újszász-Szolnok felé közlekednek. Nem érintik Zuglót, Kőbánya-Kispestet, Ferihegyet és Ceglédet. A szegedi Napfény InterCity-k csak Ceglédig közlekednek, onnan fordulnak vissza.

A Piliscsaba és Rákos közötti S76-os jelzésű vonatok rövidebb útvonalon, csak Angyalföld állomásig közlekednek, és onnan fordulnak vissza Piliscsabára. Angyalföld és Rákos között a BKK járatait vehetik igénybe az utasok. Ezzel kapcsolatban Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt közölte, hogy az elgázolt férfi a helyszínen meghalt.