Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Márki-Zayék feljelentették a Fidesz öregemberciviljeit különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt

508 milliót kaptak az állami MVM-től, az MMM szerint ez „felvetheti a pénzmosás gyanúját”.

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke beszédet mond a CÖF és a Békemenet-szervezõk civil autós zarándoklatának sümegi állomásán 2015. március 23-án.
Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke beszédet mond a CÖF és a Békemenet-szervezõk civil autós zarándoklatának sümegi állomásán 2015. március 23-án. MTI Fotó: Varga György

A Mindenki Magyarországa Mozgalom feljelentette a Civil Összefogás Fórumot (CÖF) különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt – közölte a szervezet szombaton.

„Mint köztudott, korábban 508 millió forint támogatást kapott a CÖF-CÖKA az állami tulajdonú MVM-től »közgondolkodás javítására«. Mint a kiperelt dokumentumokból megállapítást nyert, a fenti összegből 433 millió forintot 4 darab (!) mindössze 1-2 perces videókra költött a Civil Összefogás Fórum”

– olvasható Márki-Zay Péter mozgalmának közleményében.

„Még egyszer tehát, 4 kisfilm legyártására és reklámozására 433 millió forint – lényegében – közpénzt használt fel egy fideszes álcivil egyesület. Ez felvetheti a pénzmosás gyanúját? Hamarosan megtudjuk” – reménykednek a szerzők.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz