Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Kigyulladt egy 300 négyzetméteres épület Kispesten

Kigyulladt egy 300 négyzetméteres épület Kispesten
Fotó: Facebook/Dódity Gabriella

Tűz ütött ki egy használaton kívüli háromszáz négyzetméteres épületben Kispesten szombat este – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tűz Kispesten

Egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres épület lángol Budapest XIX. kerületében, Kispesten, az Üllői úton, a Földváry utca találkozásának közelében (Olvasónk videója)

Posted by Magyar Hang on Saturday, October 15, 2022

Az Üllői út és a Földváry utca kereszteződésének közelében levő ingatlanban keletkezett tüzet Kisdi Máté tájékoztatása szerint már körülhatárolták a tűzoltók.

Az oltás idejére az érintett útszakaszt lezárták, a Budapesti Közlekedési Központ jelezte, hogy az 50-es villamos helyett a Villanytelep és a Határ út metróállomás között pótlóbusz jár.

Dódity Gabriella fideszes önkormányzati képviselő posztja szerint egy, a Fővárosi Önkormányzat területén lévő, bontásra ítélt fallabda terem égett.

Lángokban áll a Fővárosi Önkormányzat területén lévő fallabda terem az Üllői úton, amelynek bontásáról nemrég döntött Kispest…itt nem értettünk egyet azzal, hogy a kispesti adófizetők pénzéből fizesse ezt a kerület a főváros helyett…

Posted by Dódity Gabriella on Saturday, October 15, 2022