Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Mit érdemes tudni a munkaerő-kölcsönző cégekről?

Mit érdemes tudni a munkaerő-kölcsönző cégekről?

Miért éri meg manapság munkaerő-kölcsönző céggel szerződést kötni? Miben tudnak ők segíteni egy vállalatnak? Miért olyan hatékonyak? Olvassa el írásunkat, melyből kiderül, mi az ilyen partnerség előnye!

A munkaerő-kölcsönzés: mi alapján válasszunk?

Manapság egyre több gyár, üzem, ipari szektorban működő vállalat látja be, hogy mennyire hatékony dolog együttműködni egy munkaerő-kölcsönző céggel. A kapcsolat rengeteg előnnyel jár, hosszú távon különösképpen, főleg, ha megfelelő partnert választunk.

Megfelelő partner lehet a Beraman Hungary munkaerő-kölcsönző cég, mely évek óta tevékenykedik a Dunántúlon. Népszerűségük megbízhatóságuknak köszönhető, hiszen ők korrekt módon, minden igényt szem előtt tartva segítik a velük szerződést kötő vállalatokat és munkavállalókat.

Az ország 3 városában van irodájuk, évek óta foglalkoznak munkaerő-kölcsönzéssel: főleg a gyártó- és szolgáltatóiparban tevékenykedő autóipari beszállítók számára állnak rendelkezésre. Korrekt piaci magatartás és kiterjedt kapcsolatrendszer jellemzi őket, így akár külföldi munkavállalók toborzásában is tudnak segíteni.

Mit kell tudni a munkaerő-kölcsönzésről?

A munkaerő-kölcsönzés egy atipikus foglalkoztatási forma, mely egyre elterjedtebb. Olyan előnyökkel jár mind munkavállalói, mind vállalati oldalról, ami miatt érdemes elgondolkodni több cégnek is egy ilyen együttműködésen.

A menete egyszerű: a vállalat részéről megjelenik az igény új munkavállalókra, akiket a kölcsönző cég toboroz. A munkavállalók a munkaerő-kölcsönző céggel kötnek szerződést, de a partnervállalatnál történik a munkavégzés. Így mindenki jól jár: a dolgozók könnyen, gyorsan és biztonságos módon jutnak álláshoz, az igénylő vállalatok pedig akár nagyobb létszámban is fel tudnak venni egyszerre embereket.

Mindezeken túl még számos további előnye van a munkaerő-kölcsönzésnek. Nézzük is meg pontokba szedve, miért éri meg a vállalatok számára az együttműködést választani!

A legfontosabb előnyök

  • A munkaerő-kölcsönzők leveszik a terhet a HR-osztály válláról: Minden papírmunkát ők végeznek, a szerződéskötéstől kezdve a bérszámfejtésen át. Ha felmondás válik szükségessé, akkor azt is ők intézik.
  • Hatékony toborzás: A toborzás, kiválasztás is a munkaerő-kölcsönző cég dolga, amelyet precízen, hatékonyan tudnak végezni, hiszen ők jól ismerik már a munkaadók és -vállalók igényeit. A megfelelő csatornákon keresztül elérik az embereket, s rendelkezésre tudnak állni a megszokott munkaidőn kívül is, figyelembe véve a több műszakban dolgozókat.
  • Rugalmasság: Ha egyszerre több embert kell felvenni vagy elbocsátani, akkor is a munkaerő-kölcsönző cégekkel való együttműködés a legjobb megoldás. Fontos kiemelni, hogy a csoportos létszámleépítés szabályait a kölcsönzött munkavállalókra nem kell alkalmazni.
  • Kalkulálható költségek: Nagy előny, hogy a kölcsönzési díj költségként elszámolható, így a vállalat számára a bérköltség a tervezett keretek között tartható.

Jól látható, mennyire előnyös tehát együttműködni egy megbízható munkaerő-kölcsönző céggel!