Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Besegít a kormánynak a Jobbik: az egyesületi törvény módosítását kezdeményezi Kágébéla pártja

Remélik, hogy ettől majd javul a hazai politikai élet tisztasága és befolyásmentessége.

Sneider Tamás pártelnök (k), Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, frakcióvezető (j) és Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő a Jobbik évadnyitó rendezvényén a budapesti Dürer Kertben 2019. február 2-án.
Sneider Tamás pártelnök (k), Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, frakcióvezető (j) és Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő a Jobbik évadnyitó rendezvényén a budapesti Dürer Kertben 2019. február 2-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az egyesületi törvény módosítását kezdeményezte egy jobbikos képviselő annak érdekében, hogy hazai civil szervezeteken keresztül ne lehessen külföldi pénzeket magyarországi választási kampányokban támogatásra fordítani.

Keddi budapesti sajtótájékoztatóján Sas Zoltán arról beszélt: a politikai tisztséggel járó közmegbízatásban Magyarország érdekének képviselete a legfőbb feladat, ezt pedig csak külső befolyástól mentesen lehet ellátni!

Hozzátette, ha egy politikus külföldi támogatást fogad el, „ez a tény önmagában is nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel”, egyben befolyásolja az adott szereplő politikai hitelességét is – magyarázta még mindig annak a pártnak a politikusa, amely kinevelt (és ha nem buktatják le, még most is rejtegetne) egy orosz kémet.

A jobbikos képviselő úgy cinkuskodott: kezdeményezése elfogadásától azt várja, hogy javul a hazai politikai élet átláthatósága, tisztasága és befolyásmentessége! Reméli, hogy támogatni fogják indítványát.

Az ellenzéki képviselő arról beszélt: nem megfelelőek a külföldi politikai befolyást szabályozó hazai törvények, hiszen míg a pártoknak határozottan tiltják, hogy az országhatáron túlról támogatást fogadják el, addig a politikai tevékenységet folytató civil szervezetek esetében nincsen ilyen korlát.

Nem az a cél, hogy egyesületek ne kaphassanak külföldi támogatást, hanem az, hogy ezeket a pénzeket „ne szivárogtathassák át” pártoknak, politikai szereplőknek – állítja most már a kampányban még semmi ilyesmi ellen nem ágáló „ellenzéki” párt.

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

A Jobbik is lemondásra szólította fel a pedofilpárti Novák Katalint

Orbán napjai meg vannak számlálva: szövetségre lépett a Jobbik és a Független Kisgazdapárt

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt