Bezár 35 budapesti posta „a brüsszeli szankciók” miatt

Még szerencse, hogy nem Gyurcsány miatt.

Bezár 35 budapesti posta „a brüsszeli szankciók” miatt
Fotó: Facebook/Magyar Posta

Harmincöt alacsony forgalmú budapesti postahivatal bezárásáról döntött a Magyar Posta, a bezárandó egységek október 7-ével már le is húzzák a rolót.

A Magyar Posta Zrt. pénteki közlése szerint a jogszabályi kötelezettség alapján előírt 66 posta helyett így is még 112 posta áll majd az ügyfelek rendelkezésére Budapesten. Az állami vállalat rögtön igazodott is az aktuális propagandához, és arról magyarázott:

a „mostani szankciók okozta” európai energiaválságban mindenkinek, a lakosságnak, az állami és nem állami fenntartású intézményeknek, munkahelyeknek is fontos energiatakarékosságban tudatosabban gondolkodnia, cselekednie!

A közlemény szerint ugyanakkor a vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Éppen ezért az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem digitális úton is elérhetők. Emellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken a változások után is magas színvonalon maradnak elérhetőek a budapesti ügyfelek számára – írta a Magyar Posta.

Kapcsolódó hírek