Bűnügy

Bicskei farokverőt fogtak az egyik nyíregyházi lánykollégiumnál

Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Oktatás

Kamuzott a miniszter, mégsem lesz ingyen a jogosítvány a középiskolásoknak

Nekiesett az MSZP Hadházy Ákosnak

Olyan köpködést rendezett a zuglói szoci maffia, hogy a kormánysajtónál csak pisloghatnak.

RövidenRöviden
Horváth Csaba, a közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője, Zugló polgármestere nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt 2020. június 24-én.
Horváth Csaba, a közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője, Zugló polgármestere nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt 2020. június 24-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Megtalálta az MSZP minden bajok forrását Zuglóban, Hadházy Ákos személyében, vette észre a 444.hu.

A kollaboráns aknapárt, amely valószínűleg a teljes megmaradt tagságát sorba állítva sem tudna annyi tisztességet felmutatni, mint a korrupciós ügyeket gyakorlatilag évek óta egyedül vivő független képviselő, azzal ment neki Hadházynak, hogy

„sajnos Zuglóért és az itt élő emberekért semmit nem tett az elmúlt öt hónapban”.

„Ezzel szemben milliókat tarhált össze, amivel a mai napig nem számolt el, nem tudjuk mire költötte el a zuglóiak pénzét. Bízunk benne, hogy a NAV majd elszámoltatja…” – folytatódik a szocialisták bejegyzése, azt is felróva Hadházy Ákosnak, hogy szerintük „addig kavart az időközi önkormányzati választás kapcsán, hogy nyolc év után először a baloldal egyik fellegvárában az ellenzék vereséget szenvedett a Fidesztől”.

A 444.hu emlékeztet: a politikust áprilisban választották országgyűlési képviselővé a zuglóiak, ám azóta nem tudta felvenni a mandátumát, ami miatt így a jogait nem gyakorolhatja, kötelezettségeit nem tudja teljesíteni (és fizetést sem kap, sőt, már külön törvénytervezet is készül a csuklóztatására).

Az MSZP-t ez mindenesetre nem gátolta meg abban, hogy olyan stílusban gyalázzák „Zugló legfőbb ellenségét”, mintha egyenesen Rogán Antal diktált volna valamelyik maffiózójuknak egy Megafon-képzésen. (A posztot nem lehet beágyazni és a kommentelését is letiltották, ide kattintva olvasható.)

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Durva ellentámadás várható a Fidesztől

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni