Nekiesett az MSZP Hadházy Ákosnak

Olyan köpködést rendezett a zuglói szoci maffia, hogy a kormánysajtónál csak pisloghatnak.

Horváth Csaba, a közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője, Zugló polgármestere nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt 2020. június 24-én.
Horváth Csaba, a közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője, Zugló polgármestere nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt 2020. június 24-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Megtalálta az MSZP minden bajok forrását Zuglóban, Hadházy Ákos személyében, vette észre a 444.hu.

A kollaboráns aknapárt, amely valószínűleg a teljes megmaradt tagságát sorba állítva sem tudna annyi tisztességet felmutatni, mint a korrupciós ügyeket gyakorlatilag évek óta egyedül vivő független képviselő, azzal ment neki Hadházynak, hogy

„sajnos Zuglóért és az itt élő emberekért semmit nem tett az elmúlt öt hónapban”.

„Ezzel szemben milliókat tarhált össze, amivel a mai napig nem számolt el, nem tudjuk mire költötte el a zuglóiak pénzét. Bízunk benne, hogy a NAV majd elszámoltatja…” – folytatódik a szocialisták bejegyzése, azt is felróva Hadházy Ákosnak, hogy szerintük „addig kavart az időközi önkormányzati választás kapcsán, hogy nyolc év után először a baloldal egyik fellegvárában az ellenzék vereséget szenvedett a Fidesztől”.

A 444.hu emlékeztet: a politikust áprilisban választották országgyűlési képviselővé a zuglóiak, ám azóta nem tudta felvenni a mandátumát, ami miatt így a jogait nem gyakorolhatja, kötelezettségeit nem tudja teljesíteni (és fizetést sem kap, sőt, már külön törvénytervezet is készül a csuklóztatására).

Az MSZP-t ez mindenesetre nem gátolta meg abban, hogy olyan stílusban gyalázzák „Zugló legfőbb ellenségét”, mintha egyenesen Rogán Antal diktált volna valamelyik maffiózójuknak egy Megafon-képzésen. (A posztot nem lehet beágyazni és a kommentelését is letiltották, ide kattintva olvasható.)

Kapcsolódó hírek