Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Kultúra

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Otthonfelújítási tippek: mivel fóliázzak?

HirdetésHirdetés

Az otthonunk az egyik legfontosabb színtere életünknek. Itt pihenjük ki a nap fáradalmait, itt töltjük el a közös időt a családtagjainkkal, itt tudunk kikapcsolódni, ezért elengedhetetlen, hogy jól érezzünk magunkat benne. Amikor lakásunkat kopottnak, régiesnek, lelakottnak látjuk, akkor frusztrál bennünket az az érzés: hogyan tudnánk ezen változtatni?

folias-juci

Azonban hamar szembesülünk azzal, hogy a lakásfelújítás hihetetlen költségekbe kerül. Nem kell azonban elkeseredni! Van megoldás arra, hogy egy felújítás töredék összegéből jelentős változást érj el, és a lakásod új fényben ragyogjon!

Komfortérzetünk szempontjából a fürdőszoba és a konyha az, ami ha megkopott, akkor rosszul érezzük magunkat benne. Cikkünkben most a konyhára fókuszálunk, és Fóliás Juci öntapadós fóliái segítségével újjávarázsoljuk a régi konyhádat!

Mire használhatunk fóliát?

Egyszerű a válasz: szinte mindenre! Bútorra, ablakra, falra, asztallapra, padlóra, csempére, minden olyan felületre, ami viszonylag sík, és megmarad rajta a fólia. A fóliából rengetegféle terméket találsz, ablakra, csempére, padlóra, de most a konyhabútorra is rakható öntapadós fóliát mutatjuk be.

Fóliázás a konyhában

A konyhabútor kicserélése hatalmas költség. Amennyiben a konyhabútorod funkcionálisan még megfelelően működik, csak már nem divatos, vagy meguntad a színét, akkor fóliázz!

Először is válaszd ki a fóliák tömkelegéből azt a mintát, színt, amit a konyhabútorodon elképzeltél! Sokan kérdezik, hogy kell-e a konyhabútor belsejét is fóliázni? Általában teljesen elegendő, ha csak a konyhabútor külső részét fóliázod, hiszen az ajtók úgyis csukva vannak, és a belseje nem fog látszani. De ha te úgy érzed magad jobban, ha belül is megcsinálod, akkor tégy úgy!

Ezután válaszd ki a konyhapult fóliáját! Itt azonban már érdemes prémium fóliát választani, később kitérünk majd rá, hogy miért. Plusz tipp: cseréld le a fogantyúkat is, így egy teljesen újszerű konyhabútor lesz a végeredmény!

Prémium vagy standard fóliát válasszak?

A prémium fóliák sokkal vastagabbak, szebb a felületük és esetleges visszaszedés után is tökéletesen visszatapadnak. A konyhapultra azt ajánljuk, hogy prémium fóliát válassz, hiszen itt van a legnagyobb igénybevételnek kitéve a fólia. A prémium fólia hátoldala légcsatornás, így könnyebb vele dolgozni, és feltéve minőségibb hatást érhetsz el vele, mint a standard fóliával.

A fóliázott pultot nyugodtan használhatod rendeltetésszerűen, de vágáshoz használj vágódeszkát, a forró serpenyő alá pedig tegyél edényalátétet, hiszen mégiscsak egy fóliáról beszélünk, nem pedig egy gránitpultról.

A prémium fólia olyan neves szállodaláncok tekintetében is megállta a helyét, mint a Hyatt, vagy a Marriott, a te konyhádban is sokáig fog pompázni! Amennyiben viszont gyakrabban szeretnéd megváltoztatni a konyhád feelingjét, akkor elegendő, ha a standard változatot választod, de ez a fólia is sok-sok évet kibír gond nélkül.

Otthonszépítésre fel, válaszd ki a fóliákat, és induljon a munka!

Ez is érdekelhet

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában