Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Csomagtartóban találták meg a 23 éves építési vállalkozó holttestét, a rendőrség egy testvérpárt gyanúsít a gyilkossággal

Csomagtartóban találták meg a 23 éves építési vállalkozó holttestét, a rendőrség egy testvérpárt gyanúsít a gyilkossággal
Fotó: police.hu

Emberöléssel gyanúsítható testvérpárt fogtak el a napokban Heves megyében – közölte hétfőn a megyei rendőr-főkapitányság.

Az áldozat, egy építési vállalkozó eltűnését felesége jelentette be még szeptember 2-án, Budapesten, és másnap egy gyöngyösi építkezés közelében bukkantak a rendőrök az általa használt járműre. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben bűnügyi nyomozásba kezdett, amelybe a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, valamint a budapesti és a Borsod megyei főkapitányság szakemberei is bekapcsolódtak.

Az eltűnt férfi hollétének felderítésére nyomkövető kutyát és drónt is bevetettek, a jármű közelében lévő tó és környékének átkutatásában csaknem százötven rendőr vett részt.

Ezzel párhuzamosan a keresett vállalkozóval munkakapcsolatban állókat is kihallgatták, köztük azt a testvérpárt is, amely aztán ellentmondó vallomásaival hívta fel magára a figyelmet.

Szeptember 14-én Gyöngyösön rábukkantak az egyik testvér autójára, amelynek a csomagtartójában megtalálták a keresett 23 éves férfi holttestét. A rendőrök még aznap elfogták otthonukban az abasári T. Sándort és a gyöngyöshalászi T. Györgyöt, akiket a gyilkossággal gyanúsítanak.

gyilkossag-gyongyos-1

Fotó: police.hu

A két férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, a bíróság szombaton elrendelte letartóztatásukat.