Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

A Fidesz arra, hogy Gyurcsány nem tért vissza: Gyurcsány akar visszatérni

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba” – így értelmezte a Fidesz azt, Gyurcsány Ferenc még csak árnyékminiszteri posztot sem kapott a Dobrev Klára által hétfőn bemutatott árnyékkormányban.

„Mi rég megmondtuk és most már nem is leplezik: Gyurcsány Ferenc a vezér a baloldalon és Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, méghozzá a saját embereivel”

– méltatlankodott a nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Fidesz azt is tudni véli, az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt, akkor is végig Gyurcsány irányított és Gyurcsány akart visszatérni a hatalomba!

Gyurcsányék már megmutatták, hogy kormányoznak, tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, a csőd szélére és tömeges munkanélküliségbe juttatták Magyarországot, elszegényítették, sorozatos megszorításokkal, adó- és rezsiemelésekkel sújtották a magyar családokat – sorolta az Orbán-párt.

A DK pert indított a K. Endrének adott kegyelem hátterének megismeréséért

Győzike elfoglalta Brüsszelt, az Európai Parlamentből jelentkezett be Orbán Viktor talpnyalója

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jogos kirúgni valakit a véleményéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik