Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Októbertől emelkedik a „bolondok adója” is

Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Október közepétől drágulnak a számsorsjátékok: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is – közölte az állami Szerencsejáték Zrt.

Azt ígérik, hogy a drágítás egyben nagyobb összegű nyereményt is jelenthet majd. Az Ötöslottó esetében például már két találattal is szédítő, mintegy 500 forinttal nagyobb nyereményt vihetnek haza azok a balekok, akik a szerencsejátékozástól várják az életük jobbra fordulását.

A Napi.hu megjegyzi, az állami vállalathoz már eddig is csak úgy dőlt az emberek pénze: a Szerencsejáték Zrt, három év alatt több mint 200 milliárd forinttal, 701 milliárd forintra növelte a forgalmát, és évi 15 milliárd forint körüli osztalékbevételt is termelt az államnak, de a nyereségből rendre busás összegek jutnak a különféle kormányközeli „művészek”, rendezvények, kifizetőhelyek úgynevezett támogatására.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten