Belföld

Orbán: „Az idősek számíthatnak ránk!” – Nyugdíjasok: „Ez egy vicc”

Belföld

Kormányátalakításra készülhet Orbán Viktor, Navracsics lehet a nagy nyertes

Bűnügy

Nem kell börtönbe vonulnia az ajkai orvosnak, akinek meghalt két, hanyagul ellátott betege

Októbertől emelkedik a „bolondok adója” is

RövidenRöviden
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Október közepétől drágulnak a számsorsjátékok: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó ára is – közölte az állami Szerencsejáték Zrt.

Azt ígérik, hogy a drágítás egyben nagyobb összegű nyereményt is jelenthet majd. Az Ötöslottó esetében például már két találattal is szédítő, mintegy 500 forinttal nagyobb nyereményt vihetnek haza azok a balekok, akik a szerencsejátékozástól várják az életük jobbra fordulását.

A Napi.hu megjegyzi, az állami vállalathoz már eddig is csak úgy dőlt az emberek pénze: a Szerencsejáték Zrt, három év alatt több mint 200 milliárd forinttal, 701 milliárd forintra növelte a forgalmát, és évi 15 milliárd forint körüli osztalékbevételt is termelt az államnak, de a nyereségből rendre busás összegek jutnak a különféle kormányközeli „művészek”, rendezvények, kifizetőhelyek úgynevezett támogatására.

Ezek is érdekelhetnek

Megdrágul a lottózás szeptembertől, itt vannak az új árak

Visszatér a lakásnyeremény, 110 milliós kőbányai lakást lehet nyerni

Baj van a Szerencsejáték Zrt.-nél

Ukrajna levette az OTP-t a háborút támogatók listájáról, ezt üzente válaszul a magyar külügy

Orbán, miután az EU legmagasabb inflációját szakította a magyarok nyakába bejelentette, hogy a kormány átvette az infláció elleni küzdelem feladatát

Ki volt az? Elvitték az 1,7 milliárd forintot az ötös lottón