Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Honnan értesülhetsz a legújabb, szépséget érintő trendekről?

HirdetésHirdetés
Honnan értesülhetsz a legújabb, szépséget érintő trendekről?

Mivel a divat és egyéb irányzatok rendkívül gyorsan változnak, ezért viszonylag nehéz velük lépést tartani. Az internet ugyan rengeteg tanáccsal ellát, különösen a közösségi médiák, de ezek közül sokat inkább érdemes figyelmen kívül hagyni, mert egyáltalán nem hasznosak.

Ezért most hoztunk neked egy olyan webhelyet, amely egy helyre összegyűjti a szükséges információkat. Tehát akár a ruhatáradat szeretnéd felfrissíteni, vagy mondjuk elérkezettnek látod az időt egy új frizurára, akkor mindenképpen érdemes felkeresned a Filter.hu hírgyűjtő portált.

Filter.hu

Ez a magyar fejlesztésű, innovatív hírgyűjtő portál azért jött létre, hogy egy adott témában hatékonyan és gyorsan tudj tájékozódni. A működésének alapja abban áll, hogy egy algoritmus segítségével összegyűjtik az online térben elérhető cikkeket a témával kapcsolatban, és időrendi sorrendben jelenítik meg az olvasóik számára.

Ugyanezt tették meg például a frizura- és hajápolási trendek esetében is, hogy segítsék a hölgy olvasóikat abban, hogy ezzel a témával kapcsolatban felmerülő kérdéseikre kielégítő választ találjanak.

Hogy csak néhány dolgot említsünk, az idővonaluk a nőket a merészebb hajvágásra inspiráló cikktől kezdve a hajápolók helyes használatán át a legnagyobb frizura bakikig mindent felölel.

Számtalan öltözködési tanácsot is találhatsz

Alig léptünk be szeptember hónapjába, de már a legtöbben a hangulatos kasmír, a kockás szoknyák és a tökös ízesítés szezonja felé tekintünk.

A Filter.hu segítségével felfedezheted a legfrissebb ruházati trendeket, és megnézheted, hogyan viselik őket a kedvenc hírességeid. Lépj be a divat élvonalába most, a szerkesztőik által kiválasztott öltözékötletek segítségével, és vásárold meg a sztárok által jóváhagyott darabokat, amelyek a saját ruhatárad alapelemeivé avanzsálnak majd.

Érdekelnek, melyek 2022 legnagyobb sminktrendjei?

A sminknélküliség hosszú időszaka után most ismét visszatérünk a rúzzsal, pirosítóval és szemsminkkel történő kísérletekhez. A merész szépség visszatért, mi pedig tárt karokkal üdvözöljük. Ha a legjobb sminketrendeket keresed erre az évre és hogy hogyan lehet őket otthon is megvalósítani, akkor a fentebb is említett Filter.hu hírgyűjtő portálon megtalálod.

Megfogadtad, hogy formába hozod magad?

Visszatekintve 2021-re, jó néhány olyan esemény történt, amely sokunk gondolkodását megváltoztatta, és arra inspirált, hogy változtatásokat hajtsunk végre.

Az egészségügy pontosan egy ilyen terület. Minden eddiginél nagyobb médiafigyelmet vonz magára. Ennek a bizonyos fókusznak a hatására pedig folyamatosan erősödnek a fogyasztói elvárások, így számos változásra számíthatunk például a táplálkozás terén, amiről szintén értesülhetsz a Filter.hu hírgyűjtő portál segítségével.

Minket igenis izgatnak a trendek, mert sokat elárulnak a világról és az emberekről. Bár sok olyan van közülük, amelyekről szívesen olvasunk, magunkon viszont nem vagyunk hajlandóak kipróbálni.

Ez is érdekelhet

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen

Néhány órás újszülöttet találtak a szolnoki kórház inkubátorában