Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

A két oldalon járható fellépő

A két oldalon járható fellépő

Az életben nap mint nap előállnak olyan helyzetek, amikor a háztartásban vagy a munkahelyen magasabbra kell feltenned valamit, vagy ki kell cserélned egy villanykörtét, esetleg fejmagasság fölött kell szerelést végezned. Régebben ilyenkor elővetted a sámlit vagy a hokedlit, és azon billegve-egyensúlyozva oldottad meg a feladatot.

Kicsi, de ügyes és erős

A krausenagyker.hu két oldalon járható fellépője a termékcsalád legkisebb tagja, az általa nyújtott megoldások mégis igencsak széleskörűek.

A munkamagassága 2,2-3,3 méter, ez azt jelenti, hogy kényelmesen ez a magasság a “szemmagasság”, itt tudsz állva, kényelmesen csavarozni, takarítani, feltenni, levenni tárgyakat.

Ez fellépő a német cég kiváló anyagválasztásával, precíz tervezésével és magas színvonalú kivitelezésével készült, hosszú évekig állandó segítőd lehet a kisebb magasságban végzett munkák elvégzésben. A piacon jelenlévő más termékekkel ellentétben a legnagyobb érdeme, hogy pompásan megfelel a funkciójának és kivételesen biztonságos.

Első a biztonság

A Krausenagyker.hu-Krause márkaképviselet által forgalmazott Monto Treppo fellépők tervezői mindenek felett a biztonságot tartják szem előtt.

A magasban munkát végezni – lehet ez pár perc, de egész munkanap is – minden esetben veszélyes, elég egy rossz mozdulat, és máris kész a baj. Ezért nagyon fontos, hogy a fellépő kiválasztása során mindig gondolj a biztonságra, és széles kínálatunkból azt a terméket válaszd ki, amelyik a legmegfelelőbb. Hogy megkönnyítsük a választást, bemutatunk egy kiváló lehetőséget.

A két oldalon járható fellépő

A Krause Monto Treppo fellépő egytől négyfokos nagyságig készül, alumíniumból. Ez az anyag könnyű és praktikus, könnyen tisztán tarthatod. A lépcsőfokok 125 mm szélesek, elegendően nagyok és csúszásmentesek. A felső fellépő is elég nagy, 420×250 mm, stabil helyzetet biztosít.

A merevítőt egy kézzel ki lehet nyitni és vissza lehet zárni. Összecsukva kis helyet foglal el, bármilyen keskeny helyen elfér.

Nagy méretű, csúszásmentes, bordázott, padlókímélő műanyag lábdugói vannak. Jellemző, hogy a műanyag lábdugók is kiváló minőségűek, intenzív igénybevétel esetén sem kell sűrűn cserélni őket.

A félprofi fellépő használata

A két oldalon járható fellépő igazán sokrétű felhasználásra alkalmas.

Szinte bármelyik háztartásban szükség lehet rá, amikor a szekrények felső polcairól szeretnél levenni valamit, vagy a spájzban szeretnél rendet csinálni, esetleg villanykörtét kell kicserélned és még sok apró, de fontos feladat elvégzésében segítségedre lehet.

Megoldást jelenthet például irodákban, könyvtárakban a magasabb polcokon tárolt iratok, könyvek elérésében is, és még nagyon sok más célra alkalmasak ezek a félprofi fellépők.

Amennyiben megtetszett az ajánlatunk, látogass el webáruházba, és válaszd ki a céljaidnak legjobban megfelelő fellépőt. Hidd el, nem fogsz csalódni!

Kapcsolódó friss hírek

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró