Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Bűnügy

Sörösdobozt vágtak egy villamosvezetőhöz Budapesten, kórházba kellett vinni

Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Fidesz: Gyurcsányék nem tudják elviselni a rezsicsökkentést

Fidesz: Gyurcsányék nem tudják elviselni a rezsicsökkentést

Ha esik, ha fúj, a Fidesz mindennap kiad egy közleményt arról, hogy mi lenne ha „Gyurcsányék” így meg úgy, illetve a „baloldal” mit csinál(na) rosszul; ezúttal sincs másként: a baloldal nem tudja elviselni, hogy a rezsicsökkentés minden családot véd az átlagfogyasztásig, kommentálta a Fidesz Szaniszló Sándor szerdai nyilatkozatát.

„Nincs új a nap alatt, Gyurcsányék hazudnak reggel, éjjel meg este” – reagált közleményben a nagyobbik kormánypárt arra, hogy a DK-s polgármester azt követelte: az illetékesek nyugtassák meg az embereket, hogy nem fognak emelni a távhő árán.

Másfélmillió embert tesz tönkre a kormány, ha emelnek a távhőárakon!

Orbán miatt másfélmillió ember mehet tönkre. Követeljük, hogy a kormány ne emeljen a távhőárakon!Orbán nem nyúzhat le még több bőrt a magyar emberekről, de amíg Orbán marad, a válság is marad és a magyarok fogják megfizetni mindennek az árát!Kövesd élőben és oszd meg Szaniszló Sándor online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Wednesday, September 7, 2022

A Fidesz szerint a rezsicsökkentés Európában egyedülálló, és baloldal nem tudja elviselni, hogy az intézkedés minden családot, minden nyugdíjast véd az átlagfogyasztásig!

A Gyurcsány-tagozatok ezzel szemben a kezdetektől azt követelik, hogy Magyarország vezessen be mindenféle brüsszeli szankciót, pedig a szankciók következménye, hogy a háborúnak olyan globális hatásai lettek, mint az energiaárak brutális emelkedése – magyarázták a közleményben, ezúttal sem részletezve, hogy szerintük mi lenne a jó megoldás a szankciók helyett (azt leszámítva, hogy vigyek csak szépen Putyin Ukrajnát).

Gyurcsány Ferenc újra kormányzásra készül, és ezért semmi sem drága, még az sem, hogy háborúba és energiahiányba sodorják az országot – állította a Fidesz.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!