Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Fidesz: a baloldal kilátástalan helyzetbe taszítaná a családokat

Fidesz: a baloldal kilátástalan helyzetbe taszítaná a családokat
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A baloldal újra kilátástalan helyzetbe taszítaná a családokat – játszott el a gondolattal sokadjára a Fidesz, ezúttal Ráczné Földi Judit keddi nyilatkozatára „reagálva”.

A Demokratikus Koalíció politikusa ugyanis kedden arra szólította fel a kormányt, hogy ne mélyítse tovább a válságot és azonnal hagyjon fel a megszorítások politikájával.

A kormánypárt válaszul azt írta: képmutató, amit Gyurcsányék csinálnak, mert amíg a baloldal a külföldi kampánypénzeit számolgatja, az országot és a családokat újra kilátástalan helyzetbe taszítanák!

Hogy hogyan, az ezúttal sem derült ki (hiszen 12 éve a Fidesz-KDNP van hatalmon), a Fidesz szerint mindenesetre a baloldal „nyíltan beismerte”, hogy a magyar családokkal fizettetné meg a háború és az elhibázott szankciók árát. Ha rajtuk múlna visszatérne a megszorító politika és nem lennének árstopok, se rezsicsökkentés, a családoknak tízszer többet kellene fizetni a gázért és hétszer többet az áramért – számolta ki a nagyobbik kormánypárt.

„Gyurcsányékkal a háborús infláció és az energiaválság már rég elsöpörte volna Magyarországot, mert nekik csak a hatalom számít” – tájékoztattak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz