Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

RTL Híradó: furgonból kidobott menekült halt meg a Ferenc körúton

Rendőrautók és mentőautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án. Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés koraeste a IX. kerületi Ferenc körútról, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz.
Rendőrautók és mentőautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án. Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés koraeste a IX. kerületi Ferenc körútról, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az RTL Híradó értesülései szerint egy furgonból dobták ki azt a férfit, aki péntek este halt meg Budapesten, a Ferenc körúton, a járdán.

A csatorna szerint egy 30 év körüli menekültről van szó. A történteknek állítólag több szemtanúja is volt, köztük egy kisgyerekes anyuka, aki egy közeli üzletben döbbenten beszélt arról, hogy mit látott. Mások szerint többen is kiugrottak a furgonból, egyiküket a mentők látták el a helyszínen.

A rendőrség péntek este annyi közölt, hogy egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés a IX. kerületi Ferenc körútról; a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást.