Fotók: Pincéket, kerteket árasztott el az eső Szigetszentmiklóson és Szigethalmon

Elöntött szigetszentmiklósi aluljáró 2022. augusztus 21-én.
Elöntött szigetszentmiklósi aluljáró 2022. augusztus 21-én. Fotók: Facebook/Extrém időjárás/Méhesi Andrea

A nagy eső miatt mintegy félszáz esetben hívták elárasztott pincékhez, garázsokhoz, vízben álló udvarokhoz és elöntött házakhoz a tűzoltókat a Pest megyei Szigetszentmiklóson és Szigethalmon – tudatta a katasztrófavédelem vasárnap.

Szigetszentmiklóson a Csépi úti aluljáróban rekedt egy autó, a Losonczi utcában a lakóparkot öntötte el a víz. Érkezett jelzés az Alkotás, a Fenyőfa, a Galagonya, a Boglárka, a Muskátli, a Pacsirta, a Tátika, a Kakukkfű utcákból is. A Szabadkai utcából egy üzlet tulajdonosa kérte a tűzoltók segítségét, mert a víz elárasztotta a boltját.

Szigetszentmiklós elesett órákkal ezelőtt😯Fotók: Molnár Anita, MetFigyelő | Méhesi Andrea, Tóth Zserald, Extrém időjárás Észlelői közösségünk: Extrém időjárás- Észlelések

Posted by Extrém időjárás on Sunday, August 21, 2022

Szigethalmon a Fiumei utcában, a Mária utcában és a Mű úton dolgoztak a tűzoltók a pincék, kertek és házak vízmentesítésén – közölte a katasztrófavédelem.

Szigethalmon is villámárvizet okozott ma délután a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék!Fotók: Tóth Zserald / Extrém időjárás Folyamatosan várjuk a képeket, videókat!

Posted by MetFigyelő on Sunday, August 21, 2022

Kapcsolódó hírek