Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Elfogták a két fiatalt, akik eszméletlenre vertek egy fesztiválozót a Szigeten

Fesztiválozók a Nagyszínpad előtti téren a 28. Sziget fesztivál negyedik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 13-án este.
Fesztiválozók a Nagyszínpad előtti téren a 28. Sziget fesztivál negyedik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 13-án este. Fotó: MTI/Mónus Márton

Súlyos testi sértés és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást egy, a Sziget fesztiválon verekedő férfival szemben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken. A Telex kérdésére a rendőrség megerősítette, hogy arról az incidensről van szó, ami múlt péntek éjjel történt a Szigeten.

A 23 éves szombathelyi férfi 24 éves, szintén szombathelyi társát bűnsegédlettel gyanúsítják.

A BRFK rendőreinek augusztus 13-án a Sziget fesztivál biztonsági emberei jelezték, hogy a rendezvény területén verekedés volt, amelyről egy felvételt is átadtak a rendőröknek.

A nyomozás során az óbudai nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a szombathelyi nyomozók csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek – olvasható a közleményben.

Korábban több hírportál is videófelvételt közölt arról, hogy egy férfi két – a beszámolók alapján külföldi – férfit bántalmaz augusztus 12-én este a Sziget fesztivál területén.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz